Nieuwe Revu opent opnieuw aanval op Job en Kemna

De Nieuwe Revu van 25 oktober 2017 heeft heel wat losgemaakt. ‘Seks, macht & misbruik in Hilversum’ stond er op de cover, begeleid door de tekst: ‘Wie is de Nederlandse Harvey Weinstein? Iedereen in de showbizz weet het.’ Niet veel later kwam Job Gosschalk uit de cast als de man die jarenlang ‘vieze’ castings hield bij Kemna Casting. En morgen komt Nieuwe Revu na maandenlang onderzoek met een follow-up waarin sterren als Beau van Erven Dorens gehakt maken van dat bureau.

‘DE METHODE-KEMNA’ staat er morgen groot op de cover van de Revu. “Morgen in Nieuwe Revu: het resultaat van maanden onderzoek naar de handel en wandel van Kemna Casting. Hoe werd het bedrijf zo machtig? En wat is er veranderd sinds de val van Job Gosschalk? (spoiler: niks)“, zegt hoofdredacteur Jonathan Ursem.

Insiders Beau van Erven Dorens, Martin Koolhoven, Yorick van Wageningen en Joop van den Ende openen in het tijdschrift de aanval op Job Gosschalk en Kemna Casting.

Bij Kemna Casting hopen ze dat de storm weer is gaan liggen, maar Revu-journalist Frank Waals bleef onderzoek doen naar het bedrijf en ontdekte hoe vriendjespolitiek en een ongezonde machtspositie misstanden mogelijk maakten, laat het tijdschrift weten.

Ook grote namen uit de film-, tv- en theaterwereld én Kemna-insiders komen aan het woord in de Nieuwe Revu van deze week.

Beau van Erven Dorens zegt bijvoorbeeld: “In Amerika zou Kemna niet meer bestaan en zou Job in de gevangenis zitten, maar hier zit de directie nog stevig in het zadel en is de boodschap die na het schandaal overblijft: niemand maakt ons iets en alle acteurs die hun bek opentrekken zijn er geweest.

En regisseur Martin Koolhoven: “Kemna hanteert een ongelofelijk ongezond verdienmodel, waarin ze de salarissen van acteurs laag houden. Ze maken mensen kapot. Alles en iedereen hebben ze volledig in hun macht.

Lees het hele artikel morgen in Nieuwe Revu.

Foto: Revu

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen