AD-radiorecensent begrijpt Domiens slachtofferrol niet

Domien Verschuuren krijgt het zwaar te verduren sinds de presentator van 3FM vorige week onthulde dat hij twee dagen ziek thuis was gebleven omdat hij sip was over negatieve reacties op social media. Eigenlijk wordt hij door vrijwel elke criticus verweten een aansteller te zijn en daar sluit AD-radiorecensent Vincent Bijlo zich vandaag bij aan. “Come on man, het antwoord is leuke, goede radio. Radio waar de energie vanaf spat, radio met hart, ziel, ballen“, zegt Bijlo vandaag in de krant.

Bijlo snapt er geen bal van dat iemand zich zo laat opjutten door kansloze types op Twitter. “Niet navelstaren, kijk ons aan, zie ons. Dat geldt niet alleen voor jou, Domien, dat geldt voor iedereen die gebukt gaat onder de zure bombardementen op de sociale media.”

Mensen moeten in het internettijdperk nodig wat weerbaarder worden, vindt hij. “Wapen jezelf, de beste firewall zit in je hoofd. Denk regelmatig, nee, zeg het hardop: flikker toch een eind op met al je meninkjes.”

Dan gaan we leuke radio horen, radio met power, die ergens over gaat, net als het leven zelf. We moeten afleren onszelf tot slachtoffer te maken van die idiote meningencultus“, besluit hij, via Blendle.

Een andere criticus die dit weekend zijn mening gaf op de website Spreekbuis.nl, kreeg van Verschuuren de wind van voren omdat hij niet deskundig genoeg zou zijn: “Dit is het domste dat ik deze week heb gelezen, haha. Ik heb nooit van deze mediamagnaat gehoord, maar ik heb genoten. 😂

Foto: Sophie Hemels

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen