Zoon Martijn Krabbé niet kapot van socialmediastorm

Geplaatst op Mon 16 Apr 2018 om 12:42

Bickel Krabbé (18), het zoontje van Martijn Krabbé, ligt niet wakker van de socialmediastorm die vrijdagavond raasde tijdens en na zijn optreden in RTL Late Night. Dat laat de RTL 4-presentator vandaag weten op Twitter. Martijn kwam met zijn zoontje naar de studio van RTL Late Night om Bickel bij tv-kijkend Nederland te lanceren als artiest, tekstschrijver en componist. Er was niet alleen kritiek omdat hij bier dronk, maar ook op zijn arrogante houding en clowneske uiterlijk.

Gelukkig slaapt Bickel er geen nacht minder om, laat Martijn nu weten op Twitter. “Met alle ‘bezorgdheid’ van het politiek correct geweten van ons land over de gezondheid van mijn volwassen zoon (hij drinkt bier!!) vraag ik me af; wat is de impact van een twitterbomb op iemand die dat niet gewend is? Het antwoord is; niets. Deze generatie lacht er om. ❤️

En doet het wat met Martijn zelf? Hij slaapt er ook geen nacht minder om. “Hier niet om in ieder geval 🙄.

Humberto Tan gaf laatst ook al een andere zoon van een bekende Nederlander de kans om zichzelf te presenteren aan Nederland, namelijk de zoon van René Froger.

Lees ook: Martijn Krabbé lanceert bij Tan zijn zoontje Bickel (zaterdag)

Foto: RTL
23 Reacties op “Zoon Martijn Krabbé niet kapot van socialmediastorm”


 1. B

  Het feit dat hij er nu zo over tweet betekent juist het tegenovergestelde. Hoe harder mensen zeggen dat het ze niets doet…..

 2. mowl

  Juist, en daarom tweet hij er over….

 3. Joop55

  Een echte Bickel.

 4. homo henkie

  rtl
  inteeltzender

 5. Peter

  Die gozer ziet er verl ouder uit dan 18 met dat borsthaartapijt.

  Overigens ook mode tegenwoordig, die knoopjes los zodat de kijker tegen borsthaaroerwouden moet aanstaren zoals bij Beau in Boulevard bijvoorbeeld.

 6. Peter

  Bick ziet er trouwens uit alsof hij uit de Mattelfabriek komt met dat veel te onnatuurlijk strakke koppie.

 7. Simon

  Tja mij was vooral onduidelijk wat hij kwam promoten want het muziekfragment zei helemaal niks.

 8. Shakira Pique

  Zou Bickel weleens met papa een lijntje snuiven?

 9. E

  Bickel was een klein beetje te vrouwelijk opgemaakt door de visagie…

  Maar goed, men probeert hem te lanceren, maar is het dan niet een idee om iets van zijn muziek te laten horen? Of leek het men beter dat niet te doen, wegens gebrek aan kwaliteit? Alleen even collega Martijn een plezier doen door zijn zoontje in beeld te krijgen, wat anders waarschijnlijk nooit zou gebeuren?

  Het meest frappante is dat men bij RTL Late Night nog steeds niet snapt dat juist dit soort gasten de oorzaak zijn dat de kijker niet meer naar het programma wil kijken. Of men boeit het nu niet meer, dat kan ook. Mag hopen dat dit straks bij Twan Huys niet meer zal gebeuren.

 10. Brenda

  E, hij had dezelfde visagiste als Mr. Bean.

 11. Wendy

  E 12.58 je slaat de spijker op zijn kop, niemand zit er te wachten op Martijn Krabbe en zijn dochter.

 12. Klaas

  Het geeft voor dat soort gasten niet wat men over ze schrijft; het enige dat telt (is geld) is dát men over ze schrijft. Opa Jeroen zit zich vast ook in de gerimpelde handjes te wrijven.

 13. Curryworst

  Even aan mijn Bickel Krabben.

 14. Petra

  Bickelhard, Clown Krabbé zit er niet mee!

 15. Dirk

  Is dat zijn echte naam of zijn bijnaam .en juist door dit soort onbenullen kijken de mensen niet meer naar rtl light night .

 16. Peter

  Bickel lijkt op Ken van Barbie.

 17. Wees eerlijk

  Hou toch eens op met dat kruiwagentje spelen voor mensen die gewoon geen talent hebben. Ons kent ons gedrag. Stelletje holkruipers met inteelt is het bij RTL. Begin lekker een nieuw programma “de zoon van of de dochter van”. Misschien scoort het wel in de RTL filosofie!! We hebben al de zoon en dochter van Hazes die m.b.v. sommige andere artiesten (uit eigenbelang), papa’s repertoire en andere kruiwagens proberen te overleven terwijl ze beiden totaal geen talent hebben wat ze zelf ook beamen. Het is een belediging voor de kijker om te denken dat wij dit soort shit prima vinden!!!

 18. lil' flexie

  ik denk oprecht dat bickel te lelijk is voor televisie

 19. Baasje

  Ach de Amsterdamse grachten gorden smult van dit soort droef toeters.
  Zo’n kind moet beschermd worden. Maar ja met Martijn als vader….

 20. drupsteen

  Een paar jaar geleden probeerde hij het als acteur, nu dus als muzikant. Waar kan ik zijn talenten bewonderen? Eerst had je Jeroen die zijn zoon Martijn naar voren schoof en nu doet Martijn hetzelfde met zijn zoon. Een verschil is er. Nu is er internet. Nu kom je nergens meer mee weg. Je wordt onder de loep gelegd en er wordt niets meer vanzelfsprekend geacht. Een naam is niet voldoende. Enfin, hij is nog maar 18. Hij kan en mag(of moet) nog een hoop leren.

 21. critikast

  Is Bickel een man of een vrouw?

 22. Annoniemus

  Hij is er niet kapot van nee , dat komt omdat hij net zo’n bunker voor zijn kop heeft als van alle andere Krabbé’s!!!!

 23. Joop.nl

  Inteelt, inteelt en nog eens inteelt. En RTL zou niet kunnen bestaan als alcoholreclame verboden zou worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.