Verbeek en Van Halst stoppen per direct met televisie

Geplaatst op Tue 13 Mar 2018 om 9:30

FC Twente-trainer Gertjan Verbeek en directeur Jan van Halst zullen dit seizoen niet meer als analyticus te zien zijn in voetbalpraatprogramma’s. Dat hebben beiden besloten na kritiek van de eigen achterban, meldt de club op zijn site. Vanwege de slechte prestaties van FC Twente riepen supporters op een einde te maken aan de tv-uitjes van de heren en daar wordt nu gehoor aan gegeven. “Alles wat je nu doet wordt in een negatief daglicht geplaatst en dat begrijpen we heel goed.”

Van Halst vervolgt: “Daarom hebben we afgesproken om dat de rest van het seizoen niet meer te doen. Dat doen we dan ook niet meer. We moeten wel uitkijken met z’n allen dat we niet in negativisme terechtkomen.”

Het is niet zo dat de heren hun hoofd er niet bij hadden, benadrukt hij. “Hier wordt zeven dagen per week 24 uur per dag gewerkt om de club in de Eredivisie te houden.”

FC Twente staat slechts een punt boven hekkensluiter Roda JC en heeft een achterstand van acht punten op de veilige vijftiende plaats, weet de NOS.

De uitspraken van Van Halst:

Foto: FOX
9 Reacties op “Verbeek en Van Halst stoppen per direct met televisie”


 1. Gerard

  Dit soort types maken zich al jaren volkomen belachelijk.

 2. de Nar

  Van Halst wtf man. Die vent spoort echt niet met zijn verschrikkelijke onzin. Het js gewoon een komediant als je naar die stoethaspel kijkt. Met zijn rondjes en kruisjes. Als die voetballer daar had gestaan dan had hij hem erin kunnn schieten. En Verbeek ga lekker je huis verbouwen.

 3. kijkbuis

  Van Halst die zich overal weet in te wurmen. Eng mannetje.

 4. Gerard

  @ kijkbuis

  Inderdaad. Net als Blind, maar dit terzijde.

 5. Ron

  Eens. Dat kan ook niet meer, je moet daar niet bevooroordeeld gaan zitten oreren je kunt dan nooit vrijuit spreken als het over in dit geval FC Twente gaat. Dat Verbeek het ondanks zijn trainerschap het nog wel eens deed, was alleen maar om te provoceren omdat juist andere, lees: voetbal inside, hem dat juist afraden te doen.

 6. Robert

  Als je iemand aanneemt maak je daar afspraken over, maar dat kon bij Twente niet want die badmuts deed het zelf ook.

 7. kaatje

  Allemaal onzin ,ik vind dat zij ten alle tijden hun mening mogen geven op TV, Ron Jans deed het toch ook toen hij bij Pec Zwolle zat.En zo kan ik er nog wel meer noemen .

 8. X

  Ik lees op de site van Twentefans dat men ze nog in 1 programma willen zien: Ik Vertrek 😂. En ik ben nog wel Twente-supporter, de geschiedenis gaat zich herhalen vrees ik, degradatie in 1983 meen ik.
  Ik was erbij 😢.9

 9. X

  Zonder 9 dan….tis niet om aan te zien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.