Verbeek en Van Halst stoppen per direct met televisie

FC Twente-trainer Gertjan Verbeek en directeur Jan van Halst zullen dit seizoen niet meer als analyticus te zien zijn in voetbalpraatprogramma’s. Dat hebben beiden besloten na kritiek van de eigen achterban, meldt de club op zijn site. Vanwege de slechte prestaties van FC Twente riepen supporters op een einde te maken aan de tv-uitjes van de heren en daar wordt nu gehoor aan gegeven. “Alles wat je nu doet wordt in een negatief daglicht geplaatst en dat begrijpen we heel goed.”

Van Halst vervolgt: “Daarom hebben we afgesproken om dat de rest van het seizoen niet meer te doen. Dat doen we dan ook niet meer. We moeten wel uitkijken met z’n allen dat we niet in negativisme terechtkomen.”

Het is niet zo dat de heren hun hoofd er niet bij hadden, benadrukt hij. “Hier wordt zeven dagen per week 24 uur per dag gewerkt om de club in de Eredivisie te houden.”

FC Twente staat slechts een punt boven hekkensluiter Roda JC en heeft een achterstand van acht punten op de veilige vijftiende plaats, weet de NOS.

De uitspraken van Van Halst:

Foto: FOX

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen