Linda de Mol blijft wonen in villabuurtje Crailo

RTL 4-presentatrice Linda de Mol, die nog altijd bekendstaat als tv-koningin, blijft wonen in haar gigantische huis in het villabuurtje Crailo in de gemeente Huizen. Dat vertelt haar vriend Jeroen Rietbergen in gesprek met de Story. Gedurende lange tijd woonden ook de kinderen van De Mol bij haar thuis, maar zij zijn nu het huis uit. “Nu is het huis echt groot. Er kwam altijd wel geluid uit een kamer. Vaak hadden ze vrienden en vriendinnen mee en er gebeurde altijd wel wat. Nu is het stil.

Toch peinzen De Mol en de Voice of Holland-bandleider er niet over om nu kleiner te gaan wonen. “Alleen Linda en ik wonen er en als een van ons druk is, voelt het huis echt leeg. Toch willen we er voor geen goud weg. Dit is echt onze plek geworden. Hier willen we samen oud worden.

De twee zijn alweer tien jaar bij elkaar en er is nog steeds sprake van verliefdheid. “Linda en ik zijn aan het daten. Het is net alsof we tien jaar terug in de tijd zijn geworpen. Alleen hoeven we nu geen rekening met de kinderen te houden.”

Wat doet Linda dan allemaal? “Linda plant etentjes buiten de deur, maar ze verrast me ook vaak door een heerlijke maaltijd te koken en de woonkamer romantisch aan te kleden. Of we gaan met zijn tweetjes naar de bioscoop of een theatervoorstelling.”

Nog elke dag vind ik Linda een wereldwijf en dat zeg ik ook tegen haar. We zijn nog elke dag zó blij met elkaar.”

Meer onthullingen over de privégedragingen van Linda de Mol leest u in het Story-artikel ‘We zijn nog elke dag zó blij met elkaar!’, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen