Afrojack bezorgde Shownieuws-ster #MeToo-ervaring

Dj Afrojack heeft Shownieuws-gezicht Céline Huijsmans een #MeToo-ervaring bezorgd. Hij heeft tijdens een vraaggesprek een hand op haar been gelegd. Dat heeft ze gezegd in het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Het was een vervelende ervaring voor Huijsmans, die nog altijd in haar geheugen gegrift staat. “Afrojack is wel een beetje vervelend geweest een keer. Hij had zijn hand op mijn been gelegd. Dat vond ik niet leuk. Dat weet ik nog heel goed.”

Het moment was onprettig, zegt ze. “Het is een aardige gozer hoor, maar toen vond ik hem een beetje irritant worden gewoon. Toen had ik wel zoiets van: haal dat handje gewoon even weg, dan gaan we verder met het interview. Toen heb ik gewoon de hand even weggeduwd en een strenge vraag gesteld, ja. Dat laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren.”

Verder heeft Huijsmans nooit zo veel last van sterren. “Ik vind mensen niet zo snel vervelend. Zelfs bij vervelende mensen probeer ik altijd nog te kijken wat er leuk aan ze is. Iedereen heeft natuurlijk wel iets leuks.”

Als ze echt vervelend doen, dan laat ik het natuurlijk wel even terughoren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen