RTL 4 vervangt naast jury ook zangprofs It Takes 2

RTL 4 vernieuwt niet alleen de jury, maar ook het driekoppige team van zangprofessionals in de televisieshow It Takes 2. Waar de drie zangprofs in de eerste twee series nog Glennis Grace, Waylon en Trijntje Oosterhuis waren, zijn dat straks in het derde seizoen Romy MonteiroMarcel Veenendaal van DI-RECT en Trijntje Oosterhuis. Oosterhuis blijft dus aan, maar Grace kan de show niet combineren met haar Ladies of Soul en Waylon niet met het Eurovisie Songfestival.

Romy Monteiro is met haar 25 jaar de jongste prof in het programma: “In ‘It Takes 2’ maak je samen muziek, wat is er mooier dan dat? Ik wil de BN’ers in mijn team stimuleren zich volledig te geven op het podium, geweldig om samen die verrassende muzikale samenwerkingen aan te gaan.

Marcel Veenendaal, de 35-jarige frontman van DI-RECT, is ook aangetrokken door het programma: “Ik heb nooit eerder iets met televisie gedaan en dit sprak mij heel erg aan omdat het met muziek te maken heeft. Ik hoef niemand te beoordelen, maar alleen te begeleiden. Het hoogst haalbare voor mij is dat mijn kandidaten zich op hun gemak voelen. Zingen is iets heel persoonlijks.

It Takes 2 is een zangshow waarin negen BN’ers een zangwedstrijd met elkaar aangaan, samen met drie zangprofessionals. Elke zangprofessional krijgt drie BN’ers toegewezen met wie ze duetten gaan zingen. Een vakjury en een honderdkoppige publieksjury kiest de beste.

Onlangs werd duidelijk dat de nieuwe jury bestaat uit Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Ronnie Flex. De presentatie blijft in handen van Gordon en Jamai Loman.

Wie de negen deelnemende BN’ers zijn wordt later bekend.

Het derde seizoen van It Takes 2 begint op zaterdag 24 maart om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: Avrotros, Nico Kroon

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen