RTL 4 zet Wendy en Ruben op BN’er-gezondheidsshow

RTL 4 zet het duo Wendy van Dijk en Ruben Nicolai op de presentatie van de nieuwe zevendelige donderdagshow RTL Gezondheidstest. Hierin stellen zij bekende Nederlanders, studiopubliek en kijkers vragen over de gezondheid. Dat heeft de zender laten weten. Van Dijk vindt dat deze show op haar lijf geschreven is, aangezien gezondheid een belangrijk thema is in haar leven. “Ik leef bewust en zorg voor voldoende sport en ontspanning“, zegt de presentatrice van RTL 4.

Ze wil met deze show dieper in de materie duiken. “Nu ben ik wel benieuwd naar hoe mijn lichaam reageert op bijvoorbeeld een liveshow van The Voice, ervaar ik stress of niet? Dat gaan we testen.

De presentatrice doelt op medische experimenten waarin zij en haar collega Ruben Nicolai zich helemaal blootgeven. Ook Marieke Elsinga, Arie BoomsmaHerman den Blijker en Fred van Leer doen hieraan mee.

Ruben Nicolai: “De afgelopen maanden waren heel erg gezellig en weinig gezond. Ik ben officieel te zwaar en zie dus huizenhoog op tegen deze test. ‘Gelukkig’ doet Arie Boomsma ook mee…

Elke week staat een nieuw thema centraal in de show. “Na zeven weken weten we wie de meest verantwoorde keuzes maakt en dus een gezonde levensstijl heeft. De tests zijn samengesteld door experts, en niemand minder dan prof. dr. Jaap Seidell van de Vrije Universiteit Amsterdam geeft in de studio tips en adviezen.”

De RTL Gezondheidstest is vanaf donderdag 8 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is voor kijkers thuis mee te spelen via een speciale app. De productie is in handen van Vorst Media, VGZ tekent voor de sponsoring.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen