‘Frank Visser-show levendiger dan Rijdende Rechter’

Viktor Brand vindt de SBS 6-show die hij samen met Frank Visser maakt een stuk levendiger dan De Rijdende Rechter. Dat heeft de presentator gezegd op Radio 10. Visser verliet de NPO 1-show De Rijdende Rechter voor een avontuur bij SBS 6, waar hij nu te zien is met Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. De NPO-titel is verder gegaan met John Reid als rechter. “Dat scoort ook nog steeds heel veel kijkers en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er ook met heel veel plezier naar kijk.”

Brand vindt dat Reid het prima doet. “Ik vind ook dat de nieuwe rechter zijn werk hartstikke goed doet, maar ja: meester Visser is natuurlijk mijn meester Visser, dus ik heb een kleine voorkeur voor hem.”

Hij heeft een goede band opgebouwd met Visser. “Ik werk heerlijk met hem samen en we zijn samen een heel fijn team geworden. Bovendien doet ons programma het heel erg goed op SBS 6.”

Welk programma is leuker? “Onze variant is denk ik iets levendiger, omdat wij met z’n tweeën de hele case aanpakken zeg maar. Het is wel degelijk ook wel wat anders van aanpak, maar ik ben blij dat beide programma’s het zo goed doen.”

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak begon gisterenavond aan een nieuw seizoen op SBS 6.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen