De Vloggende Hollanders wint geen kijkers op dag twee

SBS 6 weet de kijker niet te boeien met De Vloggende Hollanders, de nieuwe vooravondshow waarin gewone mensen hun leven vastleggen met vlogs voor tv. De tweede aflevering trok dinsdag nog minder kijkers dan de belabberd bekeken première van maandag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Vloggende Hollanders ging maandag uit de startblokken met 202.000 kijkers en 2,9 procent marktaandeel. Dinsdag keken er 184.000 kijkers, goed voor 2,9 procent aandeel.

SBS 6 probeert met De Vloggende Hollanders in te spelen op het enorme succes van vloggers op YouTube. De kruisbestuiving van vloggen en televisie lijkt echter totaal mislukt.

Het lijkt erop dat deze vloggersshow geen lang leven beschoren is. SBS 6 lijkt er goed aan te doen om deze show weer snel in te ruilen voor Trauma Centrum.

Trauma Centrum, dat tot voor kort zo’n half miljoen kijkers en 10 procent marktaandeel scoorde op hetzelfde tijdstip, staat nu om 18.30 uur, maar wordt daar in februari vervangen door het nieuwe programma Marktplaats.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen