Peter R. de Vries laat vandaag linkeroog laseren

Peter R. de Vries laat vandaag zijn linkeroog laseren. De behandeling volgt op een behandeling van gisteren, toen zijn rechteroog werd gelaserd. Dat heeft zijn programma RTL Boulevard laten weten. De Vries wist zijn volgers dinsdag flink op te schrikken door op de foto te gaan met verband voor zijn rechteroog. De misdaadjournalist meldde daarbij niets over een laserbehandeling. “Zo… ik heb even die balk laten verwijderen…“, grapte hij, verwijzend naar censuurbalkjes voor criminelen.

Gelukkig heeft De Vries geen last van een vervelende aandoening, maar kiest hij ervoor om scherp te zien zonder bril of lenzen. Zijn laserbehandeling heeft hij over twee dagen uitgesmeerd.

Toen De Vries dinsdag ogenschijnlijk gewond op de foto verscheen, waren de reacties overigens weinig hartverwarmend. “Mooi werk en de andere hadden ze ook dicht moeten slaan“, zei Hou van Holland bijvoorbeeld.

Volgens Char hadden ze ‘zijn kop eraf moeten schroeven’, Frank had het verband liever over zijn mond gezien en Bram: “Hadden ze niet je hele kop eraf kunnen halen? Dat was pas nuttig geweest.

Peter R. de Vries is bijna dagelijks op tv. Naast RTL Boulevard is hij vaak te zien in talkshows als RTL Late Night.

De Vries’ foto van gisteren:

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen