Lauren bang dat baby lijdt onder zware televisiewerk

Lauren Verster is soms bang dat haar verschrikkelijk drukke baan een negatief effect heeft op het welzijn van haar nog ongeboren baby. Dat vertelt de Avrotros-presentatrice in de Weekend. Verster heeft het behoorlijk zwaar als presentatrice van tv-programma’s. Ze hoopt dat haar baby dit doorstaat. “Als ik een draaidag heb, dan begint mijn buik na een uur of tien te trekken en word ik moe. Als we dan nog niet klaar zijn, denk ik wel: als dat maar geen invloed heeft op het kindje.”

Gelukkig woont ze in een land met goede gezondheidszorg. “Ik ben blij dat ik in Nederland woon. Binnen 24 uur moet het toch wel gepiept zijn, en als het niet lukt, dan moeten ze het er maar uit snijden. Er zit niks anders op, het gaat er hoe dan ook uit, dus ik ga er gewoon voor.”

Gaat ze een overbezorgde moeder worden? “Ik heb geen idee wat voor moeder ik word. Nu is eigenlijk mijn enige zorg dat mijn liefje en ik samen een woonboot hebben gekocht, die natuurlijk in het water ligt.

Ik moet straks héél goed gaan opletten. Als een kindje in het water valt, dan is dat de drama van je leven. Dat kán gewoon niet. Ik ben nu dan ook al aan het bedenken hoe ik dat kan gaan afzetten met hekjes of zoiets.”

Foto: Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen