Weinig bijval voor Barbie in RTL Boulevard

Realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong kon donderdagavond rekenen op weinig bijval van de sterren van RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Barbie heeft een heftig interview gegeven aan weekblad Story, waarin ze haar vertrek bij de tv bekendmaakt en waarin ze RTL beschuldigt van misbruik. “Het klinkt een beetje alsof ze wat overspannen is. Die verhalen hoorden we de afgelopen tijd vaker dat het haar allemaal wat te veel is geworden“, zei Peter van der Vorst.

Boulevard-deskundige William Rutten nam de persfoto’s van Barbie. “Wat mij toen opviel is dat er gefluisterd werd dat de winkelstraat waar zij het winkeltje wilde hebben bang was dat ze daar kwam. Het geval dat RTL haar geen winkeltje wil geven, klinkt mij als nieuws in de oren. Ik heb begrepen dat de winkelstraat haar niet wilde hebben.

Ronald Molendijk: “Ik heb een oplossing: stop er gewoon mee. Gewoon met alles. Stop ermee.”

Luuk Ikink sprong wel in de bres voor Barbie. “Niemand herkent zich hierin, maar het moet natuurlijk wel ergens vandaan komen. Ik vind de serie nog wel leuk om naar te kijken. Ik vind het gewoon vermakelijk. Er kijken toch meer dan 300.000 mensen naar.

RTL laat aan Boulevard weten: “De uitspraken die Samantha doet in Story komen voor ons uit de lucht vallen. Ondanks dat wij nauw contact met haar, Michael en haar familie hebben, heeft Samantha nooit eerder dit soort gevoelens met ons gedeeld. Wij herkennen ons niet in het beeld dat in de Story wordt geschetst en vinden het belangrijk om zo snel mogelijk met Samantha zelf in gesprek te gaan. Dat is ons eerste belang en wij gaan verder niet inhoudelijk in op het interview.

Lees ook: Barbie stopt met televisie: ‘Ik ben misbruikt door RTL’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen