‘NPO 1 moet Caroline Tensen veel breder inzetten’

Geplaatst op Sun 19 Nov 2017 om 9:30

Het is onbegrijpelijk dat NPO 1 zo weinig gebruikmaakt van de kwaliteiten van Caroline Tensen, de ster van de spelshow Eén tegen 100. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong van het AD, schrijft ze in de krant. De Jong vindt het merkwaardig dat Tensen alleen mag komen opdraven voor de Postcode Loterij-show. De televisiester heeft volgens de tv-kenner veel meer in huis. “Over Eén tegen 100 gesproken: Caroline Tensen kan meer dan enkel makkelijke of moeilijke vragen oplezen.”

Het viel De Jong deze week op toen Tensen te gast was in een RTL 4-show. “Chantal Janzen ging donderdagavond bij haar slapen en toen liet La Tensen luid en duidelijk zien wat een leuk mens ze ook alweer is.”

En dat ‘leuke mens’ wil De Jong veel en veel vaker terug zien. “Het is zo zonde dat zij al jaren zo weinig mag doen op tv. Misschien iets voor omroep MAX om na Jeroen van Inkel de volgende ex-Veronica-coryfee binnen te hengelen?

De Jong heeft een top vijf met tv-ergernissen geschreven. Die kunt u lezen op de AD-site.

Foto: Nico Kroon
29 Reacties op “‘NPO 1 moet Caroline Tensen veel breder inzetten’”


 1. B

  Klopt helemaal!

 2. Joris

  Helemaal mee eens. Geweldige vakvrouw met enorm veel uitstraling. Meer Caroline!

 3. Richard

  Helemaal mee eens.

 4. Jeroen

  Sluit me er bij aan: sympathieke en leuke frisse vrouw.

 5. Henk

  Heb wel breedbeeld nodig voor zulke grote dames, maar zie liever nieuwe talenten dan mensen die RTL niet meer wil hebben.

 6. GW

  Klopt als een bus. Afgelopen vrijdag schreef ik hier ook dat ze zo leuk was in Chantal blijft slapen.

  Naast het feit dat het een leuk mens is, heeft ze ook humor. Echter, het tegenovergestelde van HAHAHAHAHGORDONHAHAHAHA. De subtiele variant dus.

  Waarom kijkt ze niet met tv-makers of ze eigen, op maat gesneden format in elkaar kan zetten? Ze kent genoeg mensen uit het vak, dus dat moet te regelen zijn toch? :)

 7. GW

  +een

 8. Annoniemus

  Tensen acteert de eenvoud zelve , maar is heel arrogant .

 9. Peter

  Bij normale bedrijven worden werknemers beoordeeld op hun werk en kregen complimenten en verbeterpunten.
  Tegenwoordig draait het om profileren en zichtbaar zijn en je ambitie ventileren. Of je daadwerkelijk iets kunt en maakt niet meer uit. Het is om te kotsen.

  Het resultaat is dagelijks zichtbaar bij de tv vedrijven. Managers die totaal de ballen verstand hebben van hoe het werkt en alleen maar aanwezig zijn om zich te profileren en interessant lopen te doen.

 10. Peter

  RTL is een lichtend voorbeeld hiervan hoe het niet moet. Managers die wetknemers voornamelijk beoordelen op profileren en wat je wil gan doen ooit misschien in de toekomst. Werknemers zijn gewoon blij met wat ze doen en vooral dat ze werk hebben op dit moment. En willen vaak niet bezig zijn met over zoveel jaar. Oprotten ermee.

 11. Bart

  @Annoniemus Je kan veel over Caroliene zeggen maar niet dat ze arrogant is.
  Ze is juist een van de aardigste mensen die er in de tv wereld rondlopen.

 12. Bram

  een tegen 100 presenteert ze anders wel bijzonder saai, eentonig en afgeraffeld. Er mag niet gelachen worden in die show.

 13. Bart

  Caroline past beter bij de commerciële televisie. Een show van de Postcode Loterij hoort niet thuis bij de publieke omroep. Ook Sorry voor alles met Jan Smit en eigenlijk al zijn programma’s horen niet thuis bij de publieke omroep. Eigenlijk wordt het gewoon tijd dat AVROTROS commercieel gaat. Ze kunnen zich aansluiten bij Talpa/SBS. Zou voor beiden een goede zet zijn.

 14. anonymous

  Caroline is kil en afstandelijk.
  Ook bij Chantal was dat zo.
  Helemaal geen warm mens.

 15. PA

  Tensen is over de top

 16. Peter

  O ja, managers, de doodsteek voor veel dingen. Balle verstand van de afdeling naar denken wel de boel efficient te kunnen maken en goedkoper. Lijken wel toverwoorden. Niet naar de menselijke kant kijken of uberhaupt naar mensen met kennis van zaken te luisteren, de gemiddelde werknemer dus.

 17. Wijskijker

  Ik vroeg me onlangs al af waarom ze haar niet de nieuwe reeks van ‘Op Goed Geluk’ laten presenteren?
  Volgens mij is zij daar uitermate geschikt voor als opvolgsters van Carry Tefsen.
  Maar nee, nu mag schreeuwnicht Gordon het presenteren.
  Kan hij ongegeneerd stuntelende en hakkelende deelnemers afzeiken en uitlachen.

 18. Bart

  @Peter Managers zijn eigenlijk overal overbodig. Als die lagen zouden weg vallen dan zal de gewone werknemer meer de verantwoordelijkheid van zijn werk oppakken en ook groeien in zijn werk. Daarnaast is het ook goedkoper.

 19. Laurens

  @Bart; Caroline en Één tegen honderd naar SBS zou inderdaad een goede keuze zijn. Wel in een opgefriste vorm.
  SBS moet nu vooral mensen binnen halen die gegarandeerd goed scoren met een bewezen programma. Dat is Caroline, maar had ook Robert Ten Brink moeten zijn. Zonde dat ze hem niet konden overhalen, gegarandeerd hoge kijkcijfers met AYNIL, Love is in the Air en terugkeer van Weekend Millionairs!
  Caroline zou overigens ook prima passen bij Hart in Actie of House Rules Holland.

 20. GW

  Eens met Bart’s reactie van 10:46:

  Je ziet wel eens BN’ers die off-camera totaal anders zijn dan on-camera. Voor de camera zijn ze aimabel, hartelijk en leuk bezig met de “gewone mensjes”. En als dan de camera uit gaat, valt het masker en laten ze zien wie ze echt zijn.

  Mijn nichtje heeft in Amsterdam in een kledingwinkel haar en haar dochter geholpen. Er is geen verschil tussen de Caroline on-camera en de Caroline off-camera. What you see is what you get. Ze is uiterst hartelijk; een oprecht warm en leuk mens. De chemie tussen haar en haar dochter was ook top. Dochter heeft echt humor.

 21. anonymous

  Tensen……vroeger beter bekend als de Gooise matras.

 22. POULI

  Ik heb idd 100X liever Carolien dan die domme Wendy Linda of Chantal.

 23. Bart

  @Laurens Zeker eens!
  @GW Klopt!

 24. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Caroline is een toppresentatrice. Ik begrijp niet dat ze nog nooit een Televizierster gekregen heeft als beste tv-vrouw! Een oeuvre-award mag ze ook wel krijgen.

 25. Mark

  Waarom is zij niet meer zo populair, in de RTL tijd was zij net zo populair als Linda de mol, misschien wel populairder. Best gek eigenlijk. Ik vind Caroline nou een type voor een eigen middag talkshow. Wat Catherine vroeger deed.

 26. Bep

  Caroline is zichzelf,ervaren,heeft humor.Goede presentatrice.Angela heeft gelijk.Ze zou ook grote shows kunnen presenteren ipv Jan Smit bv.

 27. Sunny

  Ja idd, een prijs zou niet misstaan. De torenhoge kijkcijfers (altijd standaard boven het miljoen) laat wel zien dat het publiek van haar houdt en ik ook. In Amsterdam haar een aantal keer in de bar mee gemaakt. Super leuk lollig, sympathiek en tenminste ECHT. Zoals zoveel hierboven al aangeven. Caroline ga aub nog vele jaren zo door en kom misschien nog met wat andere leuke grote shows, want dat kun jij!!

 28. Kees-Jan

  Hou es op; van de buis dat mens

 29. Mark

  Tensen is niet in dienst van de AVROTROS maar van de Postcodeloterij (vangt daar even een miljoentje of 2). Zal wel exclusief voo PCL beschikbaar moeten zijn. Dus alleen 1 Tegen 100, maar daar zal ze met het riante salaris geen enkele moeite mee hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.