Jörgen Raymann verwacht in 2020 schuldenvrij te zijn

Geplaatst op Fri 17 Nov 2017 om 13:30

Jörgen Raymann verwacht in het jaar 2010 schuldenvrij te zijn. Dat vertelt de NPO-presentator in gesprek met weekblad Privé. Raymann zit al een tijdje in behoorlijke financiële ellende en is daar openhartig over in de media. Als de Privé hem vraagt of hij er financieel al weer bovenop is, geeft de televisiebekendheid aan: “Daar ben ik druk mee bezig. Binnen een jaar zal het me niet lukken, maar over drie jaar moet ik al een stuk verder zijn. Ik zit op schema en daar ben ik heel trots op.”

Vindt hij het niet gênant dat iedereen weet dat hij er krap bij zit? “Het is niet iets waarvoor ik me schaam. Als je ondernemer bent, loop je die risico’s.

De 51-jarige presentator hoeft niet langer koste wat kost een dure auto en een duur huis. “Dat heb ik ver achter me gelaten. Toen ik mijn vijftigste verjaardag vierde, kwam de omslag. Het gaat me nu om de kleine geluksmomenten. Het laten zien van je rijkdom is een fase. Volgens mij hebben veel mensen dat.”

Als je dan een deel kwijtraakt, merk je des te meer dat alles relatief is. Vorig jaar raakte ik mijn programma kwijt, deed een verkeerde investering en ben bijna alles kwijtgeraakt. Ik stond weer op nu en dat was een hard gelag. Tegelijkertijd moet je je zegeningen tellen en kijken naar wat je wél hebt en dan mag ik niet klagen.”

Het Privé-interview met Jörgen Raymann kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hunk/KRO-NCRV
11 Reacties op “Jörgen Raymann verwacht in 2020 schuldenvrij te zijn”


 1. Wollter

  Pisnicht Onno Hoes is benoemd tot waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer (Schiphol). Woont hij lekker dicht bij zijn Ex Albert.

 2. A.M

  In Suriname hopen ze ook dat het in 2020 weer beter zal gaan!

 3. Bep

  Wel heel dom om met een goed salaris het zo ver te laten komen.Laat z’n vrouw dan voortaan de financiën doen en geef hem zakgeld.Echt dom.

 4. Weird Duck

  “Jörgen Raymann verwacht in het jaar 2010 schuldenvrij te zijn.”
  Met terugwerkende kracht schuldenvrij zijn; hoe doet hij dat?

 5. Noëlla

  Het zal allemaal wel meevallen. Een niet zo dure auto noemt hij €50.000, hij woont nog steeds in eem villa van een paar miljoen, gaat een paar keer per jaar met het hele gezin luxe op vakantie…als dat financiele problemen zijn, dan wil ik die ook graag.

 6. Arnoud Tempelman

  Bij de notaris ligt de hele winter het blad VoorNuenLater met meneer Raymann op de omslag. Het onderwerp: erfenissen en schenkingen. Geen zörgen met Jörgen!

 7. Dominee Roti

  Tante Es maalt niet om schulden, en wonder boven wonder helpt de EO een handje mee om het inkomen te vergroten. Halleluja!

 8. Max

  Die man is de laatste tijd wel weer erg veel op tv…..vreselijk!

 9. floyd P

  meer dan 70 procent van de Surinamers zitten in de Schulden in Nederland
  gelukkig weer extra banen bij de Schuldsanering

 10. Lies

  Gewoon eerlijk. Anderen zijn ws te trots om hand in eigen boezem te steken. Dat siert hem. Eindjes aan elkaar knopen en doorgaan. Je trots laten varen. Daar zouden sommige niet uit Suriname afkomstige (ivm met comments hier boven) nog iets van kunnen leren….

 11. Joep Meloen

  De tv is gewoon een soort UWV voor “artiesten” die uit de schuldsanering willen komen. Tja als je Maserati en je Malediven reisjes niet meer kunnen ga je toch iets presenteren? Het is allemaal naaien en graaien bij de beeldbuis industrie. Schande!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.