Jörgen Raymann verwacht in 2020 schuldenvrij te zijn

Jörgen Raymann verwacht in het jaar 2010 schuldenvrij te zijn. Dat vertelt de NPO-presentator in gesprek met weekblad Privé. Raymann zit al een tijdje in behoorlijke financiële ellende en is daar openhartig over in de media. Als de Privé hem vraagt of hij er financieel al weer bovenop is, geeft de televisiebekendheid aan: “Daar ben ik druk mee bezig. Binnen een jaar zal het me niet lukken, maar over drie jaar moet ik al een stuk verder zijn. Ik zit op schema en daar ben ik heel trots op.”

Vindt hij het niet gênant dat iedereen weet dat hij er krap bij zit? “Het is niet iets waarvoor ik me schaam. Als je ondernemer bent, loop je die risico’s.

De 51-jarige presentator hoeft niet langer koste wat kost een dure auto en een duur huis. “Dat heb ik ver achter me gelaten. Toen ik mijn vijftigste verjaardag vierde, kwam de omslag. Het gaat me nu om de kleine geluksmomenten. Het laten zien van je rijkdom is een fase. Volgens mij hebben veel mensen dat.”

Als je dan een deel kwijtraakt, merk je des te meer dat alles relatief is. Vorig jaar raakte ik mijn programma kwijt, deed een verkeerde investering en ben bijna alles kwijtgeraakt. Ik stond weer op nu en dat was een hard gelag. Tegelijkertijd moet je je zegeningen tellen en kijken naar wat je wél hebt en dan mag ik niet klagen.”

Het Privé-interview met Jörgen Raymann kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hunk/KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen