Henny Huisman wil derde Televizier-Ring winnen

Henny Huisman wil graag voor de derde keer een Gouden Televizier-Ring winnen. Dat vertelt hij in gesprek met weekblad Story. Huisman pakte de televisieprijs in 1985 met de Playback Show (KRO) en in 1988 met de Surpriseshow (KRO), maar wil nu ook graag een ring in het kleurentijdperk. Gevraagd naar wat er op zijn bucket list staat, laat de voormalig tv-ster weten: “Een tv-programma bedenken waarmee ik mijn derde Televizier-Ring zou winnen. Maar ik hoef het niet zelf te presenteren.”

Waar is hij eigenlijk het meest trots op? “Dat ik tv-programma’s heb bedacht die de hele wereld zijn overgegaan. Toen ik stopte met de Soundmixshow, werd er gezegd dat er geen talentenjachten meer kwamen. Wat hadden ze ongelijk.

Een oudere tv-ster die nog wél in trek is bij de tv-bobo’s is André van Duin. Huisman is met hem bevriend. “Hij is veelzijdig, heeft een timing om van te smullen en tegelijkertijd is hij ontzettend bescheiden. We bellen elkaar geregeld over van alles.

Zelf hoopt Huisman ook weer op glorie. Aan zijn doorzettingsvermogen zal het niet liggen. “Ik vecht voor alles. Soms stoot ik mijn neus, maar dan begin ik daarna toch weer opnieuw.

Het Story-interview met Henny Huisman kunt u lezen via Blendle.

Foto: LINDA.tv

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen