Gordon en William Rutten hadden megaruzie om Gerard

RTL 4-ster Gordon en RTL Boulevard-deskundige William Rutten zijn goed bevriend, maar hebben ook een aantal keer bloedbonje gehad. Dat vertelt de topfotograaf in het AD. De vriendschap tussen Gordon en Rutten werd in 2005 heel bijzonder. “Omdat hij zo aandrong, ben ik gaan stappen in Hilversum. Ik had echt geen zin die avond, maar ben in die bar toen Sarah tegengekomen. Sindsdien heb ik dingen gedaan die ik nooit voor mogelijk had gehouden, zoals trouwen en vader worden.

Gordon is sindsdien een dierbare vriend van Rutten, maar hun relatie kent ook dieptepunten. “Gigantische ruzies hebben we gehad, ja. Weleens een paar jaar niet met elkaar gesproken ook.”

Hoe komt dat? “Er staat een heel leuke foto in mijn boek van hem als prinses Diana. Met een kroontje op zijn hoofd. Dat had hij zelf meegebracht en vervolgens bij me achtergelaten. Bij een volgende fotoshoot zette Gerard Joling dat ding op zijn hoofd. In die tijd waren die twee water en vuur. Dus toen Gordon die foto’s zag, werd hij woedend.

Gordon ervoer dat als matennaaien, aldus Rutten. “Een dolk in zijn rug, vond hij het. Nogal kinderachtig van ons, denk ik nu.”

Maar het leuke aan Gordon is dat hij altijd meteen zegt wat hem dwarszit. Die eerlijkheid is in de wereld waarin ik werk best uitzonderlijk.”

Het AD-interview met William Rutten kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen