Froukje rekent op méér naast RTL Woonmagazine

Froukje de Both rekent erop dat RTL 4 haar meer projecten geeft dan alleen RTL Woonmagazine. Dat vertelt de presentatrice in de Party. De Both staat nog tot mei 2018 onder contract bij RTL 4 en wil méér dan alleen de woonshow. “Ik ben net klaar met de opnames voor RTL Woonmagazine, dat het hele najaar nog iedere zondag om 18.05 uur wordt uitgezonden. Verder is het afwachten. Ik voer volop gesprekken, er zit hoe dan ook van alles in de pijplijn“, zegt de televisiester.

Het geeft De Both wel de ruimte om er te zijn voor haar dochter Emma. “En als dit eens niet lukt staan er allerlei hulptroepen klaar. Ik heb een goed vangnet. Jeroen, de vader van Emma, is heel vaak beschikbaar. En anders is er familie of de buitenschoolse opvang. Het gaat wat dat betreft allemaal vlekkeloos.”

Ook in de Weekend vertelt De Both dat ze het rustig heeft. “Momenteel heb ik het even rustig, want ik ben net klaar met het draaien van RTL Woonmagazine. We zijn nu over een aantal dingen in gesprek.

Ja, ik heb zeker nog veel ambities, in verschillende richtingen. Zo zou ik het bijvoorbeeld leuk vinden om human-interest-programma’s te presenteren, waarin ik verhalen van en over mensen vertel.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen