Domien viert eenjarig jubileum drivetime-show 3FM

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 15:56

Domien Verschuuren is vandaag precies één jaar te horen als presentator van NPO 3FM’s ochtendspits-show. Hij en zijn team hebben dat gevierd met champagne en meerdere taarten. Dat is te zien op Twitter. Het ochtendspits-slot is het meest begeerde tijdslot om radio te maken voor radio-dj’s, omdat dan de meeste mensen radio luisteren. “Vandaag een jaar geleden startte ik met de ochtendshow op 3FM. Dat voelt als een week geleden, maar was toch echt op 14 november 2016. Tijd voor ronde 2.

De radio-dj laat zien dat hij vier felicitatie-taarten heeft gehad. “Van iedere luisteraar één“, merkt een cynische volger op.

Verschuuren laat zich echter niet op zijn kop zitten en antwoordt deze volger: “Ik zou in kleine zalen beginnen.

De radio-dj is in de ochtend van 3FM de opvolger van Giel Beelen. Hij maakt sinds kort de ochtendshow van Radio Veronica.

Zie ook 3FM’s felicitatie-filmpje met daarop een jonge én oudere Verschuuren:

Foto: Michel Schnater/BNNVARA
14 Reacties op “Domien viert eenjarig jubileum drivetime-show 3FM”


 1. Meneer Kaktus

  Nadeel van Domien: sinds er in zo’n studio 24 webcams hangen, investeert hij meer in z’n imago van mooiboy dan in z’n dj-skills/muziekkennis. Das jammer.

 2. valerie

  Prima bericht, ik weet nu precies hoe lang ik niet meer naar 3FM luister. Domien en Frank waren toch wel de redenen om af te haken bij deze zender.

 3. Anouk Smulles

  Meneer Kaktus, mooi boy, gay boy zou je bedoelen, hoeveel nicht moet je eruit zien in je doen en laten! #komeenkeeruitdekastmeid

 4. Ron

  Het is dan ook, quote Ivo Niehe, ‘unaniem een belachelijk groot succes’…hahahah.

 5. Humberto

  Dionne is van mij!

 6. Dionne Stax

  Als je voor de NPO werkt ben je van de belastingbetaler, dus van iedereen. Vanavond feestje in Amsterdam, Humberto en Meneer Kaktus?

 7. Humberto

  Lekker dansen!

 8. Meneer Kaktus

  Jij betaalt mijn boodschappen niet eens, zoals afgesproken, ik heb echt spijt dat ik met jou getrouwd bent, terwijl er zoveel mooier en blonder vrouwelijk schoon rondloopt, noem de minnares van mijn goede vriend Humberto, overigens Humberto, zullen we een keer een drietje doen, jij, ik en Dion?

 9. Peter

  Dat hij één jarig bestaan al viert zegt al wat over het vertrouwen in de show. Zeker bang dat hij de vijf niet haalt.

 10. Erik

  Volgens mij valt er helemaal niets te vieren. Dramatische cijfers op een zender die zinkend is. Alhoewel? Het is van de staat en die pompen er wel weer genoeg geld natuurlijk in.

  Maar een feestje?!? Een grote schande voor deze prutser.

 11. Ano

  Domien Verschuuren lijkt me een persoon zonder identiteit, zonder karakter, zonder ballen

  Dit soort wezenloze types gaan de luistercijfers van 3FM niet opkrikken

  Overigens maak ik ook dit jaar weer 0 euro naar Serious Request, maar ga wél met wat mensen ergens eten voor totaal bijna 1500 euro
  Heerlijk! Geld verbrassen

 12. Jack Wolff

  Domien, die enkel zelf beter is geworden van de dood van het arme ventje Tijn. Tijn die bij leven en ‘welzijn’ het beste marketingmiddel van 3FM in het algemeen en Domien in het bijzonder bleek. Zelf denk ik dat hij te stom is om het te beseffen en hij van mening is enkel goed te hebben gedaan. Maar wanneer hij de capaciteit zou hebben het gehele plaatje te kunnen overzsien zou hij zich letterlijk doodschamen. Zie ook: Kluun. Zie ook:Youp. Zie ook: Peter vd Vorst.

 13. Roelof

  Anno je hebt helemaal gelijk man! Kansloze projecten van hun ook….

  Zijn er in eigen land geen leuke projecten te bedenken?!?

 14. AstroTrol Joke

  Domien gaat het nog ver schoppen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.