Annette Barlo weigert BN’er-programma’s

Annette Barlo, hoofdrolspeelster in de SBS 6-soap De Spa, weigert te verschijnen in allerlei BN’er-programma’s. Dat vertelt de actrice in de zeer compacte tv-gids TROS Kompas. Barlo snapt die BN’er-shows niet. “Het gaat om een programma waar je in zit, en niet om de persoon Annette Barlo. Als ik nu naar de televisie kijk, zie ik alsmaar dezelfde gezichten langskomen in programma’s. Dan krijg je overkill, en daar ben ik veel banger voor dan even niet in de schijnwerpers te staan.”

De afgelopen drie jaar was Barlo helemaal niet te zien op tv. “Ik wilde drie jaar gewoon even moeder zijn. En dan hoef ik niet met mijn kop op tv. Ik vind dat ik dan ook niks te vertellen heb. Want wat kan iemand het nou schelen wat ik verder doe?

Had ze niet veel meer van haar carrière kunnen maken? “Als ik echt ambitieus was geweest, had ik meer voor mezelf kunnen creëren op televisiegebied. Netweerken, ingangen zoeken, dat heb ik allemaal nooit gedaan. Ik heb altijd gewacht tot iemand mij belde: ‘Wil je presenteren, of wil je dit en dat doen?’ Nou, maar eens proberen dan. Alles kwam altijd toevallig op mijn pad.”

Als ik meer ambitie had gewoond was ik misschien wel verder gekomen. Maar wat is ver komen? Uiteindelijk is dat doen wat je leuk vindt. En dat heb ik altijd gedaan.”

De Spa is elke avond om 23.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen