Robert ten Brink blij dat hij niet op Ivo Niehe lijkt

Robert ten Brink is blij dat hij niet op Ivo Niehe lijkt. Anders zou hun vriendschap een stuk saaier zijn. Dat zegt de RTL-ster, die onlangs in zijn caravan werd verrast met een nieuw contract, in de Story. De vriendschap tussen Ten Brink en Niehe is unaniem een belachelijk groot succes. “Ivo en ik zijn al jaren dik bevriend. Ook onze families kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Onze vriendschap is lang geleden ontstaan toen we met de families in hetzelfde hotel in Noordwijk zaten en aan de praat raakten.

Tijdens dat hotelgesprekje sloeg de vonk direct over. “Ik merkte toen meteen dat het goed klikte tussen ons. Dat komt omdat we erg verschillend zijn, denk ik. Gelukkig lijken we niet op elkaar, want dat zou heel saai zijn.”

Ten Brink prijst de presentator van de beroemde TV Show. “Ivo is een heel bijzondere man. Hij is 71, en nog steeds aan de gang. Ik ben zelf 61, en doe gelukkig ook nog steeds mee. Maar bij mij zeggen mensen al: Wat bijzonder dat je nog zo actief bent…”

Ik hoop dat ik, als ik de leeftijd van Ivo heb bereikt, ook nog volop bezig ben.

Ivo Niehe is vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren. Ten Brink komt uit het jaar dat Swiebertje zijn tv-première beleefde.

Het Story-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen