Miljuschka krijgt borstvergroting aangeboden

Miljuschka Witzenhausen, de rising star van RTL Boulevard, heeft een gratis borstvergroting aangeboden gekregen. Dat heeft de dochter van Astrid Holleeder gezegd op Radio 538. Bekende Nederlanders krijgen aan de lopende band allemaal leuke kleding, diensten en goederen aangeboden, zo ook Witzenhausen. “Ik heb een keer een gênante mail gekregen. Als je een keer iets op televisie doet of op social media, dan krijg je allemaal van die rare aanbiedingen“, zegt ze.

Eén aanbieding was wel heel raar, aldus Witzenhausen. “Toen kreeg ik een mail of ik mijn borsten wilde laten vergroten en dat ik er dan over wilde posten. Ik vond het eigenlijk best wel onbeschoft. Dat vond ik echt raar.”

Verder geniet ze vooral heel erg van haar tv-bekendheid. “Het is alsof ik de hele dag mag doen waar je van droomt. Ik ben alleen maar met lekker eten bezig, waar het vandaan komt en dat overbrengen op beeld.”

Witzenhausen presenteert vanaf 5 november elke zondagavond om 18.00 uur de nieuwe chocoladevariant van Heel Holland Bakt op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen