Katja Herbers haalt neus op voor series als CSI

Divorce-actrice Katja Herbers boert inmiddels zo goed als actrice in Amerika, dat ze inmiddels haar neus op zou halen voor oppervlakkig drama als CSI. Dat laat ze blijken in Veronica Magazine. Herbers gaat voor kwaliteit. “Ik ben sowieso selectief. Ik neem alleen een rol aan in een serie die ik zelf zou willen bekijken. Ik ga niet in één of andere Vampire Diaries of CSI spelen. Daar krijg je vast goed voor betaald en daar word je misschien beroemd door, maar dat doe ik gewoon niet.”

Makers van oppervlakkig hoeven dus niet bij Herbes aan te bellen. “Daarvoor kost het me te veel om weg te zijn van mijn familie, vrienden en thuis. Ik heb ook best veel dingen die me na Manhattan zijn aangeboden, afgeslagen.”

Eén van die projecten was een goudmijn. “Ik had bijvoorbeeld geen zin om een jaar lang in Atlanta te gaan zitten om een serie op te nemen. Daar kun je dik geld mee verdienen, maar dan? Het is een offer om niet thuis te zijn, dus er moet méér tegenover staan. Dat is tot nu toe heel goed gelukt.

Ik heb ook succes, dus ik realiseer me wel dat ik makkelijk praten heb. Als ik dat niet had en al drie jaar werkloos in Los Angeles zou zitten, zou ik het niet volhouden.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen