Janine Abbring wil Zomergasten ook in 2018 doen

Janine Abbring ziet het wel zitten om Zomergasten ook in 2018 te presenteren. Dat vertelt de VPRO-presentatrice vandaag in het AD. Abbring, die veel kans maakt om vanavond de Sonja Barend Award te pakken in De Wereld Draait Door, oogstte dit jaar veel lof als presentatrice van het programma. “Het is me erg bevallen. Als het aan mij ligt, gaan we door. Maar zoals dat vaak gaat bij tv moeten de contractonderhandelingen nog worden gevoerd. Er staat nog niets vast“, zegt ze.

Als ze vanavond de Sonja Barend Award pakt, dan kan Abbrings maand niet meer stuk. Vorige week pakte ze met Zondag Met Lubach, waar ze eindredacteur is, de Gouden Televizier-Ring. “Ik ben heel blij en trots met hoe alles gaat nu. Ik kan alleen maar blijven wensen dat het zo blijft doorgaan.”

Hoe dan ook wil Abbring betrokken blijven bij Zondag Met Lubach, dat nu wordt gezien als een van de beste programma’s op de Nederlandse televisie. Over twee weken wordt het seizoen hervat.

Abbring: “Ons is wel eens verweten dat we gymnasiastenhumor maakten. Best een geuzennaam. Dat we nu zo’n breed publiek hebben bereikt, daar ben ik trots op.

Foto: VPRO/Merlijn Doomernik

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen