Corry Konings definitief niet in oudejaars-Muziekfeest

Corry Konings is definitief geen onderdeel van de line-up van Muziekfeest van het Jaar, de nieuwe oudejaarsshow van NPO 3 in de geest van Muziekfeest op het Plein. Dat blijkt uit de gastenlijst die AVROTROS heeft bekendgemaakt. Konings was de afgelopen tijd in het nieuws omdat ze zich gepasseerd voelt door omroepen als Omroep MAX en vooral AVROTROS. Zo voelt ze zich geboycot door Muziekfeest op het Plein. De omroep heeft de hitzangeres nu weer niet benaderd.

De artiesten die wél optreden bij het Muziekfeest van het Jaar zijn Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

De AVROTROS is lyrisch: “Vrijwel de gehele top van het genre zingt hun grootste hits, onder begeleiding van een groot symfonisch concert. Verwacht bijzondere samenwerkingen, mash-ups en verrassende gastoptredens.”

Jan Smit: “Het Hollandse genre – in al zijn diversiteit – is iets waar we trots op mogen zijn. Iets wat ons verbindt. Tijdens dit unieke evenement mogen we genieten van alle hoogtepunten van het genre. Van meezingers, nieuw talent, klassiekers en tranentrekkers tot uitstapjes naar Nederpop”.

Het concert en de voorbereidingen hierop zijn vrijdag 8 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op zondag 31 december zendt AVROTROS het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond uit op NPO 3.

Lees meer over de Corry Konings-rel:
Corry Konings: ‘Omroep MAX negeert mij gewoon’ (3 oktober)
Muziekfeest op het Plein boycot Corry Konings (4 oktober)
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober)
Avrotros ontkent boycot Corry Konings (9 oktober)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (11 oktober)
Corry Konings niet gevraagd voor oudjaars-Muziekfeest (12 oktober)
Jan Smit ziet Corry Konings graag in Beste Zangers (13 oktober)

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen