Ismail Ilgun denkt dat Ameland in Limburg ligt

AD-journalist Ismaïl Ilgun, beter bekend als treitervlogger, denkt dat Ameland in de provincie Limburg ligt. Dat blijkt uit een aflevering van de YouTube-quiz van RTL Late Night-talent Défano Holwijn. Holwijn lacht in de quiz om de domheid van jongeren en wat blijkt: ook Ilgun is niet bepaald snugger. “Ameland? Of ik dat ken? Nee man. Waar het ligt? Ik denk niet in Noord-Holland, anders had ik het misschien wel gehoord. In Limburg of zo? Het buitenland? Is dat een soort hint? België? Ja, toch?

Daarna wordt Ilgun gevraagd om dertig procent uit te drukken in een breuk. “Ik weet niet wat breuken zijn man. Dat is die ene tak tak tak toch? Die gedeeld door toch? Ik heb spijt dat ik meedoe!

Ilgun weet ook niet wat het Engelse werkwoord ‘fly’ is in onvoltooid verleden tijd (‘flew’). “Ik denk dat je het in een zin moet zetten van ‘I was flying’. Of flight? Hoe je het spelt? F, die grote, V, L, I, E, E, D. De camera maakt me nerveus.”

Op de vraag ‘Wat is de hoofdstad van Afrika?’ had Ilgun wél het goede antwoord. “Afrika heeft geen hoofdstad“, zegt hij. “Toch?

De quiz van Défano Holwijn kunt u onderstaand bekijken:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen