Heel Holland Bakt-winnaar Hans (22) wil studie afmaken

Geplaatst op Mon 23 Oct 2017 om 9:30

Hans (22), de benjamin van het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt, is gisterenavond uitgeroepen tot de winnaar van het kijkcijfermonster. Toch wil hij zijn studie Technische Bedrijfskunde gewoon afmaken. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Er zitten al twee studiejaren op en hoewel Hans nu het liefst alleen maar gaat bakken, denkt hij dat het beter is om op safe te spelen met zijn studie. “Ik wil mijn studie wel afmaken. Het is nog maar twee jaar. Maar ik heb echt mijn passie ontdekt in de keuken.”

Hans is dol op bakken. “Het bruist van binnen, ik wil nu elke dag iets bakken. Het mooist zou zijn als ik het parallel kan doen: én studeren én bijvoorbeeld bij Ròbert in de leer. Ik wil echt het vak gaan leren, ik zie mijn toekomst in de patisserie.

Misschien moet hij een eigen weblog maken, aldus Hans. Hoe dan ook: hij gaat er vol voor. “Ik snap dat ik op tv overkom als ideale kleinzoon, die vrolijk een taartje bakt en oma helpt met het huishouden. Maar het komt vaak genoeg voor dat zij ‘s ochtends wil ontbijten en een ontplofte keuken aantreft waarin er voor haar geen ruimte meer is.

De finale van Heel Holland Bakt trok gisteren een recordaantal kijkers naar NPO 1.

Foto: Omroep MAX
5 Reacties op “Heel Holland Bakt-winnaar Hans (22) wil studie afmaken”


 1. Richard Groenenheuvel

  I love Hans

 2. Bep

  Terechte winnaar.Ging altijd rustig z’n gangetje en hij was heel stabiel. Studie afmaken lijkt me wel slim,altijd maar taartjes bakken gaat ook vervelen.Leuke hobby.

 3. Wollter

  Een puber die een wedstrijdje wint bij een bejaardenomroep…..

 4. ben

  gefeliciteerd Hans, zeker ook met je liniaal. Ben blij dat die man met zijn baard niet heeft gewonnen. Wij vonden hem vies, ook de doorsnee Hollanders die steeds hun vinger likken of zuigen in de gebakwinkels.. smaak politie geef ze een bon….andre let je op!!!Netheid is ook een vak.

 5. Opa

  Toch altijd weer spannend zo’n taartbakwedstrijd

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.