Heel Holland Bakt-winnaar Hans (22) wil studie afmaken

Hans (22), de benjamin van het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt, is gisterenavond uitgeroepen tot de winnaar van het kijkcijfermonster. Toch wil hij zijn studie Technische Bedrijfskunde gewoon afmaken. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Er zitten al twee studiejaren op en hoewel Hans nu het liefst alleen maar gaat bakken, denkt hij dat het beter is om op safe te spelen met zijn studie. “Ik wil mijn studie wel afmaken. Het is nog maar twee jaar. Maar ik heb echt mijn passie ontdekt in de keuken.”

Hans is dol op bakken. “Het bruist van binnen, ik wil nu elke dag iets bakken. Het mooist zou zijn als ik het parallel kan doen: én studeren én bijvoorbeeld bij Ròbert in de leer. Ik wil echt het vak gaan leren, ik zie mijn toekomst in de patisserie.

Misschien moet hij een eigen weblog maken, aldus Hans. Hoe dan ook: hij gaat er vol voor. “Ik snap dat ik op tv overkom als ideale kleinzoon, die vrolijk een taartje bakt en oma helpt met het huishouden. Maar het komt vaak genoeg voor dat zij ’s ochtends wil ontbijten en een ontplofte keuken aantreft waarin er voor haar geen ruimte meer is.

De finale van Heel Holland Bakt trok gisteren een recordaantal kijkers naar NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen