Eva Jinek ondergeslijmd door Amerikaanse melkkoeien

Eva Jineks jas heeft ternauwernood een aanval van textieldorstige melkkoeien overleefd in de Amerikaanse staat Wisconsin. Het incident vond plaats tijdens opnames van het tweede seizoen van De Verenigde Staten van Eva. Dat meldt de NPO 1-ster op Instagram. Jinek bezocht een boer die meer koeien heeft dan dorpsgenoten. Eerst ging dat er nog vredig aan toe: “Extreem aandachtige toehoorders hier in Waumandee, Wisconsin. Als hij praat, luisteren zijn dieren echt. Zo lief!

Al snel bleek echter dat de melkkoeien het hadden gemunt op de KRO-NCRV-presentatrice. “Daarna hebben ze me in een hoek ingesloten en mijn hele outfit ondergeslijmd toen ze mijn jasje probeerden op te eten.

Tijdens dat moment ontdekte Jinek een nieuwe kant van zichzelf. “Op een of ander perverse manier vond ik dat allemaal heel prettig…

Jinek heeft sowieso een merkwaardige band met dieren. Op de persfoto van het nieuwe seizoen van haar programma over de VS staat ze op het punt om opgegeten te worden door een adelaar en op Instagram laat ze vandaag weten dat ze haar katten met een klontje boter wil aanbraden in een pan. “Als het kon, zou ik het zo doen.

Het tweede seizoen van De Verenigde Staten van Eva begint op donderdag 19 oktober om 22.10 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV, Remco Bikkers

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen