Catherine Keyl stuwt verkoopcijfers Story

Catherine Keyl stuwt de verkoopcijfers van Story, het kwaliteitsblad op gebied van show en entertainment. Die zijn door haar met 5 procent gestegen. Dat heeft de televisiediva gezegd op NPO Radio 2. Keyl heeft sinds kort een eigen rubriek in Story waarin ze bekende Nederlanders interviewt. “Ik heb net vandaag van de hoofdredacteur gehoord dat het eerste nummer waar ik voor werkte 5 procent meer verkocht heeft, dus daar ben ik hartstikke trots op“, zegt de oud-‘5 Uur Show’-ster.

Heeft hoofdredacteur Guido den Aantrekker haar bedankt voor deze groeicijfers? “Welnee, want hij is natuurlijk hartstikke bang dat ik naast mijn schoenen ga lopen, haha. Maar ze denken wel dat het daardoor komt. Dat vind ik wel super leuk natuurlijk.”

De BN’er-interviews van Keyl zijn heel persoonlijk, omdat ze de sterren vaak al enigszins kent. “Die mensen zijn vroeger ook wel in de 5 Uur Show of in Catherine geweest, maar dan heb je nooit tijd om goed te praten. Nu zit je gewoon een paar uur te kletsen en dat is zo leuk. Het is net of je bij familie op bezoek bent.”

Haar laatste interviews zijn met Lee Towers en Frans Bauer. Daarna zit het erop voor dit jaar. “Ik weet niet wat er dan gaat gebeuren. Misschien volgend jaar ofzo.”

Lees ook:
Catherine Keyl gaat BN’ers interviewen voor Story (19 september)
Keyl staat open voor tv: ‘Maar wil wel tijd om te fietsen’ (21 september)

Foto: Edwin Smulders, persbericht Sanoma

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen