Carry Tefsen hoopt op Dionne of Chantal als opvolgster

Carry Tefsen hoopt dat Dionne Stax of Chantal Janzen haar opvolgster wordt als presentatrice van de vrolijke datingshow Op Goed Geluk, dat in januari terugkeert als zaterdagavondshow op RTL 4. Dat heeft de oud-presentatrice van het programma gisteren gezegd in RTL Boulevard. Tefsen kijkt graag naar Stax of Janzen en ziet hen graag in haar voetsporen treden. “Ik zou het heel leuk vinden als Dionne of Chantal Janzen het zou doen, maar ik heb er geen woord over te zeggen.”

Wat vindt ze er eigenlijk van dat de show terugkeert? “Ik vind het verschrikkelijk leuk en ik ben benieuwd wie het gaat doen en wat voor kandidaten er zullen zijn en hoe het nu veranderd is, want het is natuurlijk best weer lang geleden.

Ze deed nog één keer haar beroemde uitspraak op beeld: “Ik wil niemand iets voor doen en ik ben er vaak genoeg mee in de maling genomen, maar ik riep altijd: ‘Op goed geluk!’

Peter van der Vorst kwam in de studio ook met andere namen van potentiële presentatoren, namelijk Carlo BoszhardNicolette Kluijver en Nikkie Plessen.

Hij noemde ook Luuk Ikink, maar Ikink is naar eigen zeggen al ‘druk zat’.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen