Authentieke tv-ster Wilfred Genee pakt Televizier-Ster

RTL-ster Wilfred Genee heeft vanavond de Zilveren Televizier-Ster 2017 gepakt. Net als medegenomineerden Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens was hij voor het eerst genomineerd en hij schiet gelijk raak. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Genee was ongelooflijk blij en richtte zich in eerste instantie tot collega René van der Gijp, die in tegenstelling tot Johan Derksen mee was naar het gala. “René was er in 2011 wegens omstandigheden niet bij toen we de Ring wonnen.”

Nu was hij er wel bij. “En daar wil ik hem voor bedanken, want René houdt hier niet zo van. Dat weet ik. Hetzelfde geldt voor Johan, die nu in een theater in Zaanstad staat toe te kijken met een zaal vol bejaarden en rollators. Ik wil Johan ook bedanken én het kleine team van Voetbal Inside. Ook wil ik mijn vrouw bedanken, want je moet toch leven met zo’n ego als presentator.”

Genee kwam ook nog even terug op de ruzie die hij onlangs had met de RTL-directie. “Mensen denken soms dat het een spel is. Dat is het niet. Er was onlangs was met de directie en ik wil ook de directie ontzettend bedanken dat ik hier sta, want je zal met zo’n programma moeten omgaan. Met name ons directeurtje, daar zit hij: Marco Louwerens.”

Hij had aangegeven dat hij zou emigreren als ik zou winnen. Doe het niet Marco, maar ik verwacht wel vanavond rond een uur of twee een mailtje van je. Dat zou ik ontzettend kunnen waarderen.”

Genee kreeg de prijs uit handen van Chantal Janzen, de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster van vorig jaar. Vorig jaar ging de prijs ook al naar een RTL-ster, namelijk Humberto Tan.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen