Winston vindt het leuk dat hij RTL 4 heeft verslagen

Winston Gerschtanowitz vindt het leuk dat de quizdinsdag van SBS 6 deze week de zwaarmoedige dinsdag van RTL 4 heeft verslagen. Dat vertelde hij gisteren voor de camera van RTL Boulevard. Zijn programma Mensenkennis was met 581.000 kijkers meer in trek dan Vermoord in het Buitenland, dat 555.000 kijkers trok. Daar kreeg hij felicitaties voor van Boulevard-verslaggeefster Bridget Maasland. “Even over gisteren: je hebt ontzettend goed gescoord“, legde ze hem voor.

Gerschtanowitz: “Ja, hoe leuk is dat? Laten we eerlijk zijn: het was toch een spannende stap van het vertrouwde en fijne Boulevard naar een onbekende wereld. Dan is het natuurlijk super als je dan een avond van je oude werkgever mag winnen. Dat is niet veel gebeurd de afgelopen tijd.”

Op de vraag of hij RTL 4 zijn SBS 6-succes heeft ingewreven, antwoordde Gerschtanowitz: “Nee, want het kan volgende week ook weer anders zijn. Zo is deze wereld.”

Maasland interviewde Winston en zijn vrouw Renate vanwege hun deelname aan de RTL 4-show The Story of My Life. De uitzending was gisteren, maar ook dat programma wist niet te winnen van de programmering op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen