Winston vindt het leuk dat hij RTL 4 heeft verslagen

Geplaatst op Thu 21 Sep 2017 om 9:35

Winston Gerschtanowitz vindt het leuk dat de quizdinsdag van SBS 6 deze week de zwaarmoedige dinsdag van RTL 4 heeft verslagen. Dat vertelde hij gisteren voor de camera van RTL Boulevard. Zijn programma Mensenkennis was met 581.000 kijkers meer in trek dan Vermoord in het Buitenland, dat 555.000 kijkers trok. Daar kreeg hij felicitaties voor van Boulevard-verslaggeefster Bridget Maasland. “Even over gisteren: je hebt ontzettend goed gescoord“, legde ze hem voor.

Gerschtanowitz: “Ja, hoe leuk is dat? Laten we eerlijk zijn: het was toch een spannende stap van het vertrouwde en fijne Boulevard naar een onbekende wereld. Dan is het natuurlijk super als je dan een avond van je oude werkgever mag winnen. Dat is niet veel gebeurd de afgelopen tijd.”

Op de vraag of hij RTL 4 zijn SBS 6-succes heeft ingewreven, antwoordde Gerschtanowitz: “Nee, want het kan volgende week ook weer anders zijn. Zo is deze wereld.”

Maasland interviewde Winston en zijn vrouw Renate vanwege hun deelname aan de RTL 4-show The Story of My Life. De uitzending was gisteren, maar ook dat programma wist niet te winnen van de programmering op SBS 6.

Foto: RTL
6 Reacties op “Winston vindt het leuk dat hij RTL 4 heeft verslagen”


 1. Ano

  —Op de vraag of hij RTL 4 zijn SBS 6-succes heeft ingewreven, antwoordde Gerschtanowitz: “Nee, want het kan volgende week ook weer anders zijn. Zo is deze wereld.”–

  Winston heeft toch nog wat relativeringsvermogen.
  Want de term verslagen is wel een groot woord voor krap 30.000 kijkers meer.

 2. David

  Sinds wanneer is een programma van 500 000 kijkers een groot succes?
  Ze willen maar niet erkennen dat het hard achteruit kachelt in tv-land….

  Straks is 200 000 kijkers een belachelijk groot succes…

 3. Ron

  Eens. De lat wordt steeds lager gelegd bij lineaire TV want ze zien nu toch ook wel in dat ze het toch niet gaan winnen van de Netflixen van deze wereld.

 4. Britte

  Winston Gerschtanowitz is een aal in een emmer met snot en zijn gladgespoten botox vrouw is de overtreffende trap. Wat zijn dit een griezels zeg.

 5. Woodstock

  Bridget krijgt zeker een pets van het bestuur, want duidelijk maken dat SBS soms meer kijkers heeft dan RTL, dan kán natuurlijk niet op RTL4 gezegd worden.

 6. Astrid

  Sneu tiepje die Winnie de Poeh.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.