‘Wilfred Genee verdient dit jaar Zilveren Televizier-Ster’

Wilfred Genee verdient het om dit jaar eindelijk eens de Zilveren Televizier-Ster te winnen. Dat vindt zijn collega Johan Derksen, die de VI-fans maandag opriep om op Genee te stemmen. Derksen vindt dat Genee het dik verdiend heeft. “Mag ik even grijpen in dit programma, Wilfred? Ik wil even een oproep doen aan het volk – het zou wat genant zijn als jij het zelf zou doen – maar jij bent genomineerd voor de Televizier-Ring en wij zouden graag zien dat jij eindelijk krijgt waar je recht op hebt.

De voetbalkenner bedoelt het cynisch. “Dit menen we ook echt. De mensen, de trouwe kijkers van ons, kunnen op de site van de Televizier-Ring op jou stemmen. Dit is een oproep om dat te doen.”

Voetbal Inside won een aantal jaar geleden al de hoogst haalbare prijs op het Televizier-gala, namelijk de Ring. “Wij hebben ooit met z’n allen de Televizier-Ring gekregen, omdat onze trouwe achterban op ons stemde, terwijl niemand begreep waarom wij dat ding kregen.”

En nu is het tijd voor een persoonlijkheidsprijs voor Genee, vindt Derksen. “Jij bent zo’n icoon geworden en ik respecteer je zeer als presentator en nog meer als interviewer, want er is niemand die beter kan interviewen als Wilfred Genee.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen