Trouwshow Gordon was eigenlijk bedoeld voor Gerard

De trouwshow Gordon Gaat Trouwen die RTL 4 dit najaar gaat uitzenden was éigenlijk bedoeld voor Gerard Joling. Dat heeft Joling gezegd in een tv-programma op Omroep West, meldt Shownieuws. Joling had echter geen zin in een tv-programma waarin hij zoekt naar de ware en sloeg het aanbod daarom af. “Het programma was eigenlijk aangeboden door John de Mol aan mij om dat te gaan doen, omdat ik zes weken geleden bij Radio 538 de rubriek Een Heer Voor Geer had.

Die rubriek zat in de radioshow van Frank Dane. “Ik zit bij die jongens vaak in het programma, bij Frank Dane. Hij zei: ‘Het lijkt me zo leuk als jij een leuke vriend hebt.’ Toen ging hij een oproep doen en dat is een heel programma geweest.”

De Mol heeft die rubriek ook voorbij horen komen. “Naar aanleiding van dat wilde John een programma doen. Ik zei: ‘Nou, dat ga ik niet doen.’”

Daarna zocht De Mol naar een vervanger. “Daar is Gordon voor gevraagd en dat is inmiddels in een vergevorderd stadium en ik denk toch dat het leuke televisie wordt.”

Foto: Omroep West

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen