Miljoenenjacht-Arrold sluit hoger beroep niet uit

Geplaatst op Thu 14 Sep 2017 om 11:02

De boze Miljoenenjacht-meneer Arrold van den Hurk sluit niet uit dat hij in hoger beroep gaat tegen het oordeel van de rechtbank in Amsterdam. Dat vertelde hij woensdagavond in Pauw. Van den Hurk gaat over een eventueel vervolg op de rechtszaak nog overleggen met zijn beroemde advocaat Peter Plasman. “Dat weet ik niet. We hebben het er samen nog niet over gehad. Het gaat vandaag in een keer zo snel allemaal dat het nog helemaal niet ter sprake is gekomen“, zegt hij.

Ook Plasman kan daar nog geen uitsluitsel over geven. “Kijk, het is een uitspraak van een rechter die over de zaak heeft nagedacht en die onze vordering heeft afgewezen. We hebben de mogelijkheid tot hoger beroep. Daar hebben we ruim de tijd voor. Ik vind het in elk geval netjes om gewoon dat vonnis goed te bestuderen en met z’n tweeën te kijken wat we gaan doen.”

Hij ziet misschien nog een opening. “Er is één punt dat toch wel van belang is: we hebben eerder een uitspraak van de rechtbank in Amsterdam gehad in de lijn van deze afwijzende uitspraak. Daarvoor zijn we in beroep gegaan en het Gerechtshof in Amsterdam heeft in die zaak toen gezegd: ‘Je kunt niet zeggen dat door het drukken op die knop per definitie het spel afgelopen is.’ Dat was in het kader van dat we getuigen wilden horen. We hebben van het Hof toen gelijk gekregen.”

Als het allemaal zo duidelijk is, blijft het de vraag waarom Linda de Mol als eerste zegt: ‘Dan doen we toch net of het niet gebeurd is.’”

Van den Hurk drukte in 2013 op de rode knop in de Linda de Mol-show, waardoor hij 125.000 euro won. Hij gaf direct aan dat hij eigenlijk bedoelde dat hij juist verder wilde spelen, maar de notaris hield hem aan zijn druk op de rode knop. Uiteindelijk bleek er 5 miljoen euro in zijn koffer te zitten.

Hij maakte er een rechtszaak van, omdat Van den Hurk vindt dat het heel evident was dat hij eigenlijk wilde doorspelen. Doorspelen leverde hem mogelijk een groter geldbedrag op.

Lees ook: Miljoenenjacht-Arrold haalt bakzeil bij rechter (gisteren)

Foto: BNNVARA
19 Reacties op “Miljoenenjacht-Arrold sluit hoger beroep niet uit”


 1. Rukker

  Ik hoop dat die droeftoeter door blijft procederen. Zorgt toch iedere keer voor een glimlach op mijn gezicht om deze treurigheid langs te zien trekken. Uit het niets een ruim bedrag winnen en dan janken omdat het niet genoeg is. Heerlijk amusement.

 2. Kaa

  Air-rold.

 3. anonymous

  Kop boven artikel is fout.
  Advocaat Plasman sluit hoger beroep niet uit.
  Arrold is gewoon een domme sukkel die er in mee gaat en niet
  durft te zeggen; stop maar Plasman, we winnen toch nooit.

 4. jaidd

  Inplaats wat leuks tedoen met die 125.000 euro gaat hij rechtzaken beginnen wat hem uit eindelijk meer geld kost dan dat hij gewonnen heeft.

 5. David

  Dus die 125.000 euro die hij heeft gewonnen gaat nu op aan gerechtskosten, advocaten en meer. Best grappig.

 6. anonymous

  Plasman heeft Arrold van den Hurk zelf gebeld na die betreffende uitzending en te hulp geschoten.
  Zou zo maar kunnen dat Plasman deze zaak no-cure-no-pay doet.

  Dus grote kans dat van den Hurk nog gewoon zijn 125.000 heeft.

 7. David

  Ik dacht dat het cabaret was gisteren bij Pauw. Maar niet dus.

  Eerder al zat daar meneer Plasman de partij-voor-de-niet-stemmers te vertegenwoordigen. Toen dacht ik ook al aan goed cabaret…

 8. Vrede

  Hij maakt geen gerechtskosten.
  En hij heeft ook geen 125000 gehad want de belasting kwam natuurlijk om de hoek kijken wat hij ook zei bij Pauw. Ong 87000 kreeg hij more or less.
  Mensen hier kijken blijkbaar geen Pauw.

 9. Piet

  Verder daar hoef je niet speciaal voor naar Pauw te kijken. Het stond ook al in de krant dat ie 87000euro over houdt. Maar blijft een slechte verliezer die gozer.

 10. Trudy

  Misschoen eens wat leuke kleding kopen van dat geld?

 11. bertus

  lazer toch op pauper, het enige dat je niet moest doen was op die knop drukken…

 12. Esmeralda

  hoe zielig kan je zijn, veel mensen zouden een moord plegen figuurlijk voor die 125.000 euro, accepteer je verlies, en ga door met je leven

 13. anonymous

  @ David; Arrold hoeft niets te betalen, Plasman wordt in deze
  zaak gesponsord zegt hij.
  Arrold heeft geld uitgegeven aan een verbouwing.

 14. Tex Tiel

  Tsjonge… hoe lang wil je nog doorgaan voordat je je verlies toegeeft/accepteert?

 15. Meneer Kaktus

  Hoe je het ook wendt of keert: degene die beslist dat het spel met de druk op de knop is afgelopen (de notaris), is ook degene die weet dat er 5 miljoen in zit.

 16. Uit het Vak

  Wat een kansloze sukkel.
  meer meer meer , je kent de spelregels.
  ik zou blij zijn. , maar nee hoor lekker meer willen ,
  hoop dat al zn geld opgaat aan de advocaat.
  LOSER

 17. Piet

  Kaktus dat geld kon jij goed gebruiken samen met Virginia.

 18. Meneer Kaktus

  Kan nog wel even vooruit met het geld van Ratelband dat ik achterover drukte.

 19. Lambert

  De koekenbakker is een man met een beperking. Daar mogen we niet te hard over oordelen. Ik adviseer hem de politiek in te gaan. Daar gaat hij zeker scoren. Defensie, Financiën, Sociale Zaken. Hij zal daar zeker slagen. En Linda de Mol aanstellen over ministerie Dom en Simpel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.