Martijn Koning vanavond voor even terug in Late Night

Geplaatst op Tue 19 Sep 2017 om 17:07

Martijn Koning is vanavond weer voor even terug in RTL Late Night, de talkshow waar hij in de lente tijdelijk Marieke Elsinga verving als de sidekick van Humberto Tan. Hij is in de studio om Prinsjesdag na te beschouwen. Dat heeft de talkshow laten weten. De optredens van Koning waren veelbesproken, omdat er bijna niemand lachte. Dat besefte hij zelf ook, liet hij doorschemeren. Ondanks dat zijn humor niet echt aansloeg in de RTL-studio, is hij nu toch weer van de partij.

De uitzending van RTL Late Night staat voor een belangrijk deel in het teken van Prinsjesdag. Aan tafel zitten GroenLinks-voorman Jesse Klaver en Frits Wester, parlementair verslaggever voor RTL Nieuws.

Klaver en Wester maken de balans op: welke beloftes heeft het demissionair kabinet Rutte II kunnen waarmaken en met welke thema’s moet de nieuwe regering aan de slag?

Martijn Koning geeft daaromheen zijn eigen kijk op Prinsjesdag.

Concurrent Pauw staat ook in het teken van de derde dinsdag van september en heeft Lodewijk Asscher, Xander van der Wulp en Gijs Rademaker in de studio zitten.

Foto: RTL
16 Reacties op “Martijn Koning vanavond voor even terug in Late Night”


 1. PA-V-H

  Kijk toch nooit dus zal me er niet aan ergeren.

 2. Tvlover

  Lucille Werner presenteren RTL live vandaag

 3. Lammedammedoendan

  Nee. Ga. Weg.

 4. Ron

  Bedankt voor de waarschuwing, deze totaal niet grappige zichzelf benoemde ‘cabaretier’ kan node gemist worden….

 5. Melle

  Hij moet gepromoot worden want hij wordt vaste deelnemer aan rtl4 panels. Vervangt Jan jaap Vd d wal die is gedumpt door rtl en daarna asiel gekregen bij po. Martijn vind ik heel grappig maar late nite is moeras.

 6. Sander

  Als Humberto maar lacht toch, die lacht om werkelijk alles.

 7. Erik

  Mensen die over lijken gaan om zich omhoog te werken in een bedrijf gun ik ontslag en een korte carriére

 8. Erik

  Wergevers die werknemers onder dreiging van ontslag laten opdraven op de vrije dag of weekend gun ik faillisement.

 9. Erik

  Aan egotrippers hebben we een broertje dood

 10. Seth Gaaikena

  Martijn de Koning zou op 4 mei 20.00 2 minuten moet stand-uppen . Dan is het voor het eerst weer eens echt stil in Nederland.

 11. J

  Dan ga ik toch weer eens kijken naar dat typische leeghoofdige RTL programma

 12. Flits Bom

  Lombroso hoofd

 13. Von Metternich

  Deze man moet een gigantisch standbeeld krijgen voor zijn onaardse doorzettingsvermogen. Zo onwaarschijnlijk niet grappig zijn en toch jezelf als komiek in de markt proberen te blijven zetten, respect hoor.

 14. Shirley

  Nou, die Koning is grappig hoor.
  Poe, poe, poe, poe, poe, poe!

 15. Rita de krolse boskat

  U weet niet wat plaatsvervangende schaamte is? Nou, kijk dan maar eens de aflevering van Pauw terug waarin Martijn uitgebreid mocht janken over vermeende bedreigingen door Javier Guzman. Dat die man zich niet voor de rest van zijn leven teruggetrokken heeft in een Siberische grot mag een wonder heten, laat staan dat hij zichzelf en zijn enorme kaak nog steeds op tv durft te etaleren.

 16. Maarten van R.

  Rita, I rest my case…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.