Martijn Koning vanavond voor even terug in Late Night

Martijn Koning is vanavond weer voor even terug in RTL Late Night, de talkshow waar hij in de lente tijdelijk Marieke Elsinga verving als de sidekick van Humberto Tan. Hij is in de studio om Prinsjesdag na te beschouwen. Dat heeft de talkshow laten weten. De optredens van Koning waren veelbesproken, omdat er bijna niemand lachte. Dat besefte hij zelf ook, liet hij doorschemeren. Ondanks dat zijn humor niet echt aansloeg in de RTL-studio, is hij nu toch weer van de partij.

De uitzending van RTL Late Night staat voor een belangrijk deel in het teken van Prinsjesdag. Aan tafel zitten GroenLinks-voorman Jesse Klaver en Frits Wester, parlementair verslaggever voor RTL Nieuws.

Klaver en Wester maken de balans op: welke beloftes heeft het demissionair kabinet Rutte II kunnen waarmaken en met welke thema’s moet de nieuwe regering aan de slag?

Martijn Koning geeft daaromheen zijn eigen kijk op Prinsjesdag.

Concurrent Pauw staat ook in het teken van de derde dinsdag van september en heeft Lodewijk Asscher, Xander van der Wulp en Gijs Rademaker in de studio zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen