Dione de Graaff (48) wil niet tot AOW bij Studio Sport

Geplaatst op Sun 10 Sep 2017 om 12:15

Dione de Graaff moet nog negentien jaar werken tot haar pensioen, maar ziet zichzelf niet haar werkende leven afmaken bij NOS Studio Sport. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Ze heeft nog ambities. “Misschien wil ik ooit nog eens een andere baan. Ik houd enorm van sport, maar mijn belangstelling gaat verder. Ik kan me niet voorstellen dat ik tot mijn pensioen bij Studio Sport blijf werken. Ik denk dat dit nog wel eens gaat veranderen. Meer nieuws, meer radio, ik denk erover na.”

Een voordeel van een Studio Sport-exit is dat ze haar weekend weer terugkrijgt. “Ik heb nu eenmaal rare werktijden. In het weekend kan ik privé niets, dus ook verjaardagen en feesten gaan al 22 jaar aan mij voorbij.

Wat ze ook lastig vindt aan televisie is de enorme aandacht van twitterend Nederland. “Met social media is het soms best lastig. Ik probeer me daarvoor af te sluiten.”

Tegen kritiek kan ze wel, maar dan alleen van intimi. “Iedereen kan heel goed een paar mensen naast zich gebruiken die heel kritisch zijn. Alleen van hen neem ik het aan.”

Het Privé-interview met Dione de Graaff kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS
13 Reacties op “Dione de Graaff (48) wil niet tot AOW bij Studio Sport”


 1. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Mediacourant, jullie zetten het cijfer (49) achter haar naam maar op Wikipedia staat dat mevrouw De Graaf uit 1969 stamt! Hoe zit dat precies?

  Hoe dan ook, ze moet wel oppassen dat ze niet wordt afgeserveerd ten gunste van een jonger persoon. Dat gebeurt wel eens in Hilversum.

 2. jan

  Nou de kans is zeer klein dat zij over 18 jaar met pensioen mag.

 3. Walter

  NOS, verlos haar uit haar lijden en haal haar af van Tour de France. Alleen maar giechelen, kwijlend naar wielrenners kijken bij interviews en zet weet niets van wielrennen…

 4. Leo

  Eens met Walter. Zet haar maar ergens achter de kassa, maar laat haar ver bij het wielrennen vandaan blijven.

 5. Rubicon

  Reeel verhaal. Beetje ambitie is niemand slechter van geworden. Zelf in de hand houden die toekomst. Sterk wijf en haar manier van presenteren is een heerlijke lichte verademing tussen het mannelijk geweld

 6. fedens2015

  Ik weet een leuke baan voor ze. Wat dacht ze van aflossen in de zomer van Wereld draai door?????

 7. JOO

  Ik word altijd agressief van der kleine dikke worsten vingertjes.

 8. Froukje

  Waarom doen ze geen sport-DWDD in de zomer? Het is immers bijna elk jaar sportzomer.

 9. anoniem

  Ze heeft geen talent om iets anders/serieuzer te doen op tv.
  Ze zit veel te veel te giechelen.
  Ze lijkt soms wel een puber die zit te soppen
  op haar stoel

 10. Fox Mulder

  Haar hoofd is veel te groot.

 11. Meneer Kaktus

  Ondeugende meid.

 12. Piet

  Welterusten en Leo niet zo zeuren over haar.

 13. Annoniemus

  Dione belooft veel , we gaan het zien .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.