Albert Verlinde en Nikkie Plessen uit eten met stopwatch

Albert Verlinde is gek op Nikkie Plessen en daarom gaat hij regelmatig met haar uit eten. Tijdens die avondjes hanteren ze echter wel een eindtijd. Dat geeft de tv-ster aan in zijn column in TROS Kompas. Plessen weet ‘de roem van de buis om te zetten in klinkende munt aan de kassa’ als ‘fenomeen in de modewereld’ en dat vindt hij erg knap. “Ik heb het geluk bij haar in de buurt te wonen in Amsterdam-Zuid en af en toe eten we wat samen. Wat ben ik tijdens die etentjes onder de indruk van deze vrouw.

De showkenner is fan van de modediva. “Ze barst van de ideeën, is creatief en zakelijk en combineert dat ook nog eens met de zorg voor haar gezin.

Daar Verlinde en Plessen heel belangrijke mensen zijn, kunnen ze niet zomaar tot diep in de nacht doorgaan. “Als we afspreken hebben we altijd een eindtijd; we werken immers allebei hard en moeten de dag erna weer vroeg uit de veren.

Het lukt hen echter nooit om zich aan die eindtijd te houden. “Ik heb die korte nachten er graag voor over, want hoewel ze geen mode voor mij ontwerp zit Nikkie mij als gegoten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen