Victor Mids mysterieus over toekomst Mindf*ck

Gevraagd naar wanneer zijn programma Mindf*ck weer terugkeert op NPO 3, bleef Victor Mids gisteren erg vaag in De Coen & Sander Show op Radio 538. Dat was te horen op de radiozender. Mids wil er nog niks over zeggen. “Dat moet ik nog even in het midden laten. We zijn afgelopen week lekker aan het brainstormen geweest. We hebben allemaal gave plannen voor verschillende dingen. Wat er precies uit naar voren komt, houd ik als een goed illusionist betaamt nog even in het midden.

Moeten we lang wachten op een volgende Mindf*ck? “Het hangt er van af wat je lang noemt. Er komt nog genoeg gekkigheid aan. Maak je geen zorgen.

Is hij aan de start van het nieuwe tv-seizoen dan niet op tv? “Ik zit dan in Het Beste Brein van Nederland. Ik ga er nog niet te veel over zeggen, maar Nederland is nog niet van mij af. Het spijt me Nederland.”

Met Mindf*ck maakt Mids nu kans op een Gouden Roos. Daarmee staat hij internationaal in de belangstelling. “Ik vind dingen voor de Nederlandse televisie maken wel heel erg tof, maar als ik mensen tegenkom houd ik mijn oren en ogen natuurlijk wel open.”

Foto: Avrotros/Marc Deurloo

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen