Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap

Tim Hofman moet de komende zes weken door een rietje eten. Zijn kaak is in twee stukken geslagen tijdens de aanvaring die hij maandagochtend had bij de opnames van zijn BNN-programma #BOOS. Dat meldt de tv-ster op Instagram. Hofman is er behoorlijk aan toe na de aanvaring met Ton Hendriks. “Goed, we gingen #BOOS maken en nu is naast wat kleine dingen vooral m’n kaak in twee stukken geslagen en gebroken en moet ik dus zes weken door een rietje eten.

Het is niet best, aldus Hofman. “Je denkt in principe als je het zo leest van: ja geinig ik wil dat ook!!! Maar ik kan je vertellen dat ik al drie uur een kroket naar binnen probeer te zuigen en dat dat echt gaat vervelen.

Hofman gaat nog niet in op het incident. “Hoe dan ook, later meer info over wat er nou precies waar met wie gebeurde en voor nu: breng vloeibare kroket. Thx pik.

Ps. Of ik namens het team wil zeggen dat zij ook ok zijn. Ik zal het overwegen, maar eerst m’n geleende iPhone-snoer terug. Ik weet dat jullie dit lezen, klootzakke.

Foto: BNN, Annemiek van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen