Tim Hofman begrijpt Peter R. de Vries niet

Tim Hofman begrijpt niet waarom Peter R. de Vries overal in de media roept dat hij niet moet janken om zijn gebroken kaak. Dat heeft hij namelijk helemaal niet gedaan, laat de BNN-presentator weten op Twitter. De Vries hakte dinsdagavond in RTL Boulevard en vanochtend in het AD behoorlijk in op de ‘huilende’ Hofman, omdat hij het geweld tegen hem zelf zou hebben uitgelokt met irritant gedrag. “Het heeft niets met oplossingen te maken. Dan moet je niet gaan janken als iemand dit eens niet pikt.

Hofman begrijpt deze opmerking van De Vries niet. “Hahaha maar Peet, lieverd, ik jank niet. Heb niks gezegd behalve ‘hey kaak gebroken, verder alles goed 👍🏻’ en ging door met dingen doen.

Dat hij wél zou janken omdat hij aangifte gaat doen, vindt Hofman nonsens. “Hij ook. Gewoon juridisch pad aflopen, zoals dat vaker gaat. Als dat al janken is moeten we collectief onze emotie-parameters even bijstellen.

Hij vindt het jammer dat De Vries hem zo afvalt. “Als iemand de botten in ’t gezicht van Peter ooit stuk slaat tijdens ’n repo neem ik ’t voor hem op. En dat meen ik.”

Lees ook:
Quote 500-lid slaat Tim Hofman ziekenhuis in (maandag)
Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap (dinsdag)
Bert en Catherine: ‘Tim Hofman lokt agressie uit’ (dinsdag)
Tim Hofman donderdag om 16.00 uur met verklaring (vandaag)
Peter R. de Vries vindt dat Tim Hofman niet spoort (vandaag)
Willibrord Frequin vindt Tim Hofman stommerd (vandaag)
Frank Dane begrijpt geweld tegen Tim Hofman (vandaag)

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen