Tatjana al vijf jaar niet gevraagd voor televisiewerk

Tatjana Simic is in de afgelopen vijf jaar niet meer gevraagd voor een televisieklus, bijvoorbeeld een rol in een televisieserie. Dat vertelt de Flodder-diva in gesprek met de Glossy. Simic staat niet meer in de rolodex van tv-bobo’s. “Nee. Ik blijf natuurlijk het Flodder-stempel houden. Dat raak ik nooit meer kwijt. Ook nu ik 54 ben, zullen mensen toch denken: maar zij is Kees Flodder, wat kan zij eigenlijk nog meer? Dat is mijn hele carrière zo geweest“, legt de societyster uit.

Toch had Simic na Flodder nog een aardige carrière. “Als ik niet mijn eigen plan had getrokken, en niet mijn eigen projectjes had gedaan, dan was ik als artiest waarschijnlijk nooit succesvol geworden.”

Inmiddels heeft ze weer een rijke man. Heeft de tv-diva dan nog wel ambities? “Ik heb altijd ambities, maar soms denk ik dat het beter is om gewoon stil te blijven zitten tot je zeker weet dat er iets is wat je leuk vindt. Het ijzer smeden als het heet is. Om zomaar ineens allemaal gekke dingen te gaan doen omdat je niet stil kan zitten, is dom.”

Haar man schijnt zo’n 200 miljoen euro waard te zijn. Het heeft Simic niet veranderd. “Geld is een betaalmiddel, dat heeft niets te maken met je ziel. Je bent wie je bent, je kunt jezelf niet veranderen. En als je dat wel probeert, dan val je vroeg of laat door de mand.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen