Katja Herbers wijst Bridget Maasland terecht op tv

Geplaatst op Wed 23 Aug 2017 om 9:14

Katja Herbers heeft Bridget Maasland terechtgewezen tijdens een interview voor RTL Boulevard. Dat was dinsdag te zien in de uitzending op RTL 4. Er volgde een moment van spanning toen Maasland opmerkte: ‘Jouw vriend woont in Australië. Lastig, want ik begreep dat je heel graag kindjes wil.’ Herbers was not amused daarover: “O ja. Weet je wat ik dus vind? Dat je als vrouw de andere vrouw niet mag vragen over kindjes. Ik ga het heel erg goed uitleggen voor de kijkers thuis.”

Daarna kwam Herbers met haar uitleg. “Er is natuurlijk iets vervelends aan dat je als je boven de 30 bent altijd maar gevraagd wordt, van: wil je kinderen, wil je zwanger worden, bla bla bla? Wie weet is iemand aan wie je dat vraagt al vijf jaar bezig met ivf en is dat een heel emotioneel en ingewikkeld proces.”

Dat is bij haar niet het geval. “Want ik heb nog geen tijd gehad om zwanger te worden. Ik hoop wel dat het lukt.”

Aan mannen wordt het volgens Herbers nooit gevraagd. Maasland: “Ik vraag het aan mannen ook. Ik vind het namelijk het leukste wat er is dat ik moeder ben, dus dan wil ik het er ook over hebben.”

Maasland deelde aan de desk een sneer uit aan Herbers: “Het is haar mening. Ik vind het een beetje een apart verhaal. Ik bedoel: ze heeft overal al gezegd dat ze graag kinderen zou willen en ze heeft een heel leuke vriend. Mijn vraag was eigenlijk over dat het lastig is als jij in Santa Monica woont en hij in Australië woont en je dan kinderen wil.”

Of ze haar nu een trut vindt? “Nee, helemaal niet. Ze was super, aardig, grappig en nuchter. Ik vind het een heel leuke meid.”

Foto: RTL Boulevard
29 Reacties op “Katja Herbers wijst Bridget Maasland terecht op tv”


 1. B

  Eens met Katja. Zulke dingen kun je best aan iemand vragen als je vrienden bent, niet zo ineens in een tv interview.

 2. Robert

  Bridget is een beetje aan haar laatste rondje bezig heb ik het idee. Mag nog wat vragen stellen voor Boulevard, dan houd het wel op.
  Vind die Katja wel een leuke vrouw overigens.

 3. J

  Wie is Katja Herbers?

 4. tim

  Bridget wordt een soort Patty….best treurig….einde is in zicht….

 5. Imade

  Bridget is echt doelloos geworden…

 6. anonymous

  Bridget is zielig en heeft haar tijd gehad op tv.

 7. Anja

  Ze zou al zittend op dat achterlijke boulevard bankje er verstandig aan doen om voortaan een broek aan te trekken. De vetringen in haar beenvel zijn bijna zo dik als die vetringen op haar hals.

 8. Ingrid

  Vragen aan iemand over kinderen is de meest brutale vraag die je kan stellen. Achter die simpele vraag kan een mega verdriet schuilen. Bridget wilde met deze vraag Katja voor het blok zetten. Je bent diep gezonken Bridget! Je lijkt op Santegoed,net zo’n misbaksel met zijn vragen!

 9. PA-V-H

  Vuilnisman mag die ……….. Briget ook mee.

 10. Tante Truus

  Gewoon domme Hollandse botheid!

 11. Piet

  Die Bridget had dat niet moeten vragen. Ondanks alles blijft het een lekker ding die Bridget.

 12. Don

  Hulde Katja! :-)

 13. Lambert

  Als je daar gaat zitten dan weet je van te voren dat je niveauloze vragen krijgt. Dus daar achteraf niet over gaan zitten zeuren.

 14. GW

  Het is gewoon een ongepaste vraag. En het is gel*l dat het ook aan mannen wordt gevraagd. Als je vrouw bent en boven de dertig bent moet je volgens sommige mensen altijd verantwoording afleggen waarom je nog geen kinderen hebt.

  Zo wordt er aan bekende mannen ook nooit de vraag gesteld hoe ze werk en privé combineren. Maar aan bekende vrouwen ALTIJD.

 15. frisko

  Bridget is dom bezig met zulke vragen.
  De serie manhattan heeft jammer genoeg geen verder vervolg gekregen. In deze serie heeft zij de Australische top acteur Ashley Zukerman als medespeler leren kennen. Zij is zeer actief in andere amerikaanse series en een binnenkort uitkomende film “weg van jou” !

 16. Yoshi

  Katja heeft zo gelijk

 17. Mieke

  Aan de desk wil Bridget zich te veel profileren en gaat zij zich overschreeuwen misschien teveel concurrentie van jonge desk meisjes die overigens niet veel voorstellen vind dat hele boulevard echt iedere dag flink achteruit gaan zal niet lang meer duren denk ik zomaar in deze opstelling en meninkjes

 18. OMG

  Katja wie!?

  Ik heb echt nog nooit van dat mens gehoord.

 19. Simba

  Katja heeft gelijk. Wat een ontieglijk domme vraag.

 20. Coen

  Bridget het meest nutteloze geval op tv. Past prima op die bagger zender.
  Dom blond wicht. Schaamte kent het blijkbaar niet.

 21. Mejier

  Bridget is zelf gefrustreerd omdat ze maar 1 kind heeft en geen man…ga gewoon weer lekker onderbroeken en bh’s verkopen, daar hoor jij thuis: bij de onderbroekenlol.

 22. Papegaaitje leef je nog.

  OMG, als je nog nooit van Katja hebt gehoord heb je echt onder een steen geleefd. Een van onze bekendste actrices. Dus OMG ga je schamen en kom met je domme verstand eens onder die steen vandaan.

 23. 砂漠のキツネ

  Misschien wilt ze niet eens kinderen. Niet iedereen zit er op te wachten.

 24. Momo

  Wie is Katja?

 25. Kirth Gersen

  Momo-ngooltje.

 26. Maggoos

  Bridget stelt die vraag juist omdat ze ze gelukkig is met haar kind en een ander leuk en aardig iemand dat ook gunt. Zou de geïnterviewde een bitch zijn dan zou Bridget de vraag niet eens stellen. Al met al is het een vraag waar niets mis mee is. Je kan het zo zwaar stellen als je wilt. En idd als je overal zegt dat je graag kinderen wilt dan lijkt me dat een logische vraag. Moet Bridget soms over het weer hebben of een geijkte vraag stellen?

 27. Rock

  @Maggoos

  Je snapt het niet, hè?

 28. Robert

  Wat nou ongepaste vraag, das toch niet bot of onfatsoenlijk. Dat word zo vaak gevraagd in interviews,daar hoor je nooit iemand over zeuren. Waar gaat het in godsnaam over, die Katja lijkt wel een arrogante tante op deze manier. Gelijk weer die negativiteit hier, bah.
  Jij wel @Rock?, zeker ook zo’n verwaand persoon.

 29. Rock

  Het is wel degelijk onfatsoenlijk en bot. Als jij dat niet snapt ben je gewoon dom en/of heb je een te laag EQ. Maar dat mag jij verwaand vinden, hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.