Jack van Gelder glundert na onderonsje met Sting

Ziggo Sport-ster Jack van Gelder heeft dinsdag een bijzonder onderonsje gehad met zanger Sting tijdens een intiem concert in Toscane. Dat heeft hij gezegd op Radio 10. Van Gelder was een van de weinige toeschouwers bij het concert. “Het was in Toscane, waar hij woont. Op niet al te grote afstand van zijn huis is zijn farmshop en daar geeft hij een keer per jaar voor de omgeving een ontvangst. Dan kun je wijn proeven en komt hij langs. Dan speelt hij ook nog een paar nummers.”

De presentator wist ervan, omdat hij een groot fan is van Sting. “Ik wist het. Mijn vrouw is een enorme Sting-fan. We hebben hem kort in Nederland ontmoet bij Humberto Tan in Late Night. Daar waren we allebei bij. Toen is het er kort over gegaan.

Sting nodigde Van Gelder niet uit, dus regelde het zelf maar. “Frank Evenblij, die ook een enorme Sting-fan is, kwam op het spoor van zijn wijnimporteur in Nederland. Die was zo vriendelijk om te zeggen: ‘Dan en dan is het, dus ga met mij mee.’ Het is heel leuk. Hij stond heel relaxed op het podium wat nummers te zingen. Het is heel bijzonder om mee te maken.”

De hele ambiance was speciaal, aldus Van Gelder. “Je zit in een geweldige omgeving in Toscane en daar is iemand die altijd wel heel down to earth is. Hij speelde een paar nummers. Het was geen groot concert, maar het ging erom dat een wereldster daar even gezellig stond te zijn.”

Uiteindelijk kreeg Van Gelder zelfs fysiek contact met Sting. “Hij liep op een gegeven moment tussen het publiek door naar het podium. Toen zag hij de wijnimporteur en ik stond ernaast een sigaar te roken. Op een of andere manier heeft hij me wellicht herkend van RTL Late Night. Hij wees toen op mijn sigaar en zei: ‘Bad habit!’ Hij gaf me een tikkie op mijn hoofd en ging toen naar het podium. Dat is heel leuk om mee te maken.”

Foto: Ziggo Sport

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen