Han Peekel: ‘Gordon is heel diepzinnig’

Geplaatst op Fri 11 Aug 2017 om 14:06

Han Peekel doet een bijzondere onthulling op deze nieuwsluwe vrijdag. De tv-dino heeft Gordon ontmoet en vrijwel meteen ontdekt dat het een diepzinnige man is. Dat vertelt hij aan weekblad Party. Peekel heeft een huis gekocht in Blaricum, om de hoek bij Gordon. “Dat vind ik vreselijk leuk, want hij heeft me enorm getroost op moeilijke momenten. Ik heb hem leren kennen als een man met het hart op de juiste plaats en ik heb bewondering voor hem gekregen“, legt de tv-persoonlijkheid uit.

Inmiddels is Peekel een vaste klant van Gordons koffiezaak Blushing. “Geregeld kom ik in zijn koffie- en gezondheidsrestaurant Blushing. Ik zit daar graag, gewoon als mezelf, anoniem. Als ik daar kom, geeft hij me eerst een enorme hug.”

Van die Gordon-knuffel leeft Peekel helemaal op. “Hoe gek dat ook klinkt, als een mens je even omhelst, ondersteunt je dat. Tijdens de koffie komt hij altijd even bij me zitten. Geen uren, maar gewoon even tien minuten praten over de essentie van het leven.”

Die gesprekken met Gordon hebben Peekel tot een ander inzicht gebracht. “Dan blijkt dat er achter de façade, de verbale grofheden, de snelle grappen en de harde lach toch een enorm gevoelig mens schuilt dat op de juiste manier precies de goede dingen tegen je zegt.”

Als oude man merk ik dan dat er in Gordon heel wat diepzinnigheid en levenswijsheid verborgen zit. Dat was voor mij een hele openbaring, want dat wist ik niet van hem.”

Andere inspiratiebronnen van Peekel zijn naar verluidt Patty Brard en Dries Roelvink.

Foto: NPO/TV Monument
23 Reacties op “Han Peekel: ‘Gordon is heel diepzinnig’”


 1. Kirth Gersen

  Wat een vetklep!

 2. Gerarda

  Gordon is veel maar diepzinnig ??? hahhahahahhahaahahahahahahahhahahahahahaha

 3. Kriebels

  Alsof het nog niet eng genoeg is gebruikt hij ook nog het woord ‘hug’. Brrr!

 4. tsicsaR

  Als je maar niet denkt dat ik belasting betal om deze tientonner van vloeibaar vet te voorzien !

 5. Pieterke

  Andere inspiratiebronnen van Peekel zijn naar verluidt Patty Brard en Dries Roelvink………..koekoek ……..Ik pies in de broek……whoehoehoe!

 6. Richard Groenheuvel

  Dries Roelvink is niet goed wijs

 7. Bas

  Patty Brard kan ik nog wel voorstellen, want dat is ongeveer toch een beetje de vrouwelijke Gordon, maar Dries Roelvink…..?

 8. Hans

  @Bas 14:48: Ken je het begrip satire?

 9. Don

  Jez.. leeft deze fossiel nog? hahaha

 10. Robert

  Vrij logisch lijkt me dit, Gordon is ook een stripfiguur.

 11. achtmet

  welkom bij Dumb en Dummer …de muppetshow ..pffff

 12. Kaaskijker

  Hoe zou dit gesprek in de Party tot stand zijn gekomen? Belt party uit het niets Han Peekel, belt Gordon de Party, belt Party Gordon of belt Party Gordon of hij BN’ers over de vloer krijgt, of is het de PR van Blushing die vindt dat hun tent op gezette tijden in het blaadje moet? Het is zomer dus die tent zou nu ramvol moeten zitten.

 13. Luuk

  Dries Roelvink is erg inspirerend, ik heb veel van hen geleerd bv dat ik snachts de trap niet af hoef om te pissen, neem gewoon een emmer mee!

 14. Peter Poot

  “Andere inspiratiebronnen van Peekel zijn naar verluidt Patty Brard en Dries Roelvink”
  Verder kijkt hij erg op tegen Imca Marina, Wolter Kroes en Nico Haak maar die is inmiddels dood.

 15. Flits Bom

  Hij is verliefd..

 16. Taffie

  Ik ben Jesse, ik ben 5 jaar en ik doe Donald Duck na. Meep meep!

 17. Hopjesvla

  Wordt vervolgtd ;-)))

 18. Cyberghost

  Zat deze vetklep niet achter de tralies?

 19. Cyberghost

  Zat deze vetklep niet in het gevang?

 20. critikast

  Gordon en diepzinnigheid! Hoe verzin je het ?

 21. Peter

  Gordon is het uithangbord van oppervlakkigheid !

 22. E. Jansen

  @ Kirth Gersen, Don, Cyberghost: Deze man mag misschien wat steviger zijn, maar so what?!… Jullie hebben iets wat veeeele malen erger is: jullie hebben namelijk geen inhoud, geen hersens, geen intelligentie, geen gevoel, geen moraal, geen niks, heeelemaal niks hebben jullie… Jullie zijn een zero, een nul… geen mens dus. Want, waaat een DOMME en inhoudsloze reacties braken jullie. Jullie zijn het eigenlijk niet waard om op te reageren, maar ik moest het toch even kwijt.

 23. Kees

  @E. Jansen Nee ze zijn het niet waard maar snap je helemaal. Weten waarschijnlijk niet eens wie Han Peekel is. Als je de geschiedenis niet weet heb je niets in de media te werken en niets op deze site te zoeken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.