Eddy Keur twee jaar na 538-exit naar NH Radio

Bijna twee jaar na zijn vertrek bij Radio 538 keert Eddy Keur terug op de radio bij NH Radio, waar hij vanaf 2 september twee dagen in de week de radioshow Keur in de Middag gaat presenteren. Dat heeft de regiozender vandaag laten weten. Keur in de Middag zal elke vrijdag van 15 tot 18 uur en elke zaterdag van 12 tot 15 uur te horen zijn. “Ik ben er trots op om voor NH Radio aan de slag te gaan, we gaan er een feest van maken!”, laat de 58-jarige radiomaker weten in een persbericht.

De show kent twee edities waarvan de vrijdagmiddageditie moet zorgen voor een ‘vrijdagmiddagborrel-gevoel’, terwijl de zaterdageditie een rustiger tempo kent met een BN’er als hoofdgast.

De komst van Eddy Keur past in de strategie van NH Radio om dicht bij de luisteraars te staan door het delen van echte en herkenbare verhalen, zegt een woordvoerder.

Zenderbaas Arjan Snijders laat weten: “Zijn grote talent zit ‘m in de combinatie van zijn enthousiasme, energie, humor en zijn gevatte opmerkingen waardoor er veel te lachen valt als je naar Eddy luistert.

Foto: NH Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen