Deze zes BN’ers zitten in Ilse DeLange’s NPO 1-show

Na jarenlang gejureerd te hebben in RTL 4’s primetime-hit The Voice of Holland, debuteert ze komend seizoen in het primetime-schema van NPO 1. Zes weken lang zal ze op de donderdagavond BN’ers ontvangen op haar veranda in Nashville. Nu is bekend wie er allemaal aanschuiven in haar programma Ilse’s Veranda. De volgende zes artiesten komen langs (van aflevering 1 tot en met 6): Guus Meeuwis, Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Kenny B.

Aan Meeuwis dus de eer om met DeLange het programma af te trappen. “Guus Meeuwis komt naar Nashville om meer te weten te komen over de herkomst van de countrymuziek en wat voor invloed het leven op het platteland heeft op deze muziek.”

Veel countryliedjes zijn smartlappen; trieste levensverhalen die in muziek worden verwerkt. “Guus wil tijdens zijn reis in contact komen met een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers, met als doel voor Guus om muzikale inspiratie op te doen en zijn eigen emoties te verwerken in een nieuw lied.”

Ilse’s Veranda is vanaf donderdag 7 september om 21.20 uur te zien bij de Avrotros op NPO 1. Onderstaand ziet u een promo.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen