Cornald Maas: ‘Nog niemand gepolst voor Songfestival’

Er is nog níemand officieel gepeild of gevraagd voor het Eurovisie Songfestival dat in mei 2018 plaatsvindt in Lissabon, Portugal. Dat zegt Cornald Maas op Twitter, ongetwijfeld in reactie op de uitspraken van Romy Monteiro. De musicalster riep vrijdag op radiozender 100% NL dat ze is gepolst. Ze schrok even toen ze de vraag voorgelegd kreeg door de dj van dienst. “Ja, hoe kan ik daar nou… Daar heb ik niet over nagedacht, die vraag. Ik ben een soort van gebeld, denk ik.”

Daarna vervolgde ze: “Het lijkt mij super leuk om te doen, maar ik denk dat het voor mij ook beter is dat ik eerst nog met m’n eigen muziek kom en aan Nederland laat zien wat ik zelf kan als zangeres buiten de musical om.”

Toch heeft Monteiro niet geweigerd. “Ik heb het niet afgewezen maar volgens mij zijn er heel veel zangers en zangeressen gebeld of ze het leuk zouden vinden en daar ben ik er één van.”

Volgens Maas is er echter niemand officieel gepeild. “Naar aanleiding van vragen over het Songfestival: niemand is nog officieel gepeild of gevraagd.

Maas is de commentator van het Eurovisie Songfestival en nauw betrokken bij het liedjesfestijn, dat in ons land wordt uitgezonden door Avrotros.

Foto: Avrotros, Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen