Coen en Sander vanaf vandaag weer op Radio 538

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga keren vanmiddag na een maand weer terug met hun middagspits-show op marktleider Radio 538. Dat heeft de radiozender laten weten. Swijnenberg en Lantinga gaan alweer hun derde jaar in bij de commerciële radiozender. Ze maakten in 2015 de overstap van NPO 3FM naar 538 en vervingen daar Ruud de Wild, die tegenwoordig radio maakt op NPO Radio 2. De heren werden aangenomen om een jonger publiek te bereiken in de middaguren.

De Wild liet in april nog weten dat hij zijn ontslag bij 538 heeft verwerkt. “That is all in the game. De radiowereld is harder dan de voetbalwereld. Het lijkt een cliché, maar achteraf gezien was het goed. Ik heb mezelf en mijn programma opnieuw kunnen uitvinden.”

Toch was het wel een pijnlijke ervaring. “Maar echt, ik ben niet zuur over mijn afscheid bij Radio 538. Ik heb het Coen en Sander ook nooit misgund.”

Coen en Sander hebben er weer zin in. “Morgen 16u terug op 538 met de Coen en Sander Show! Had ik al gezegd dat ik daar heel veel zin in heb? 🎉“, twitterde Swijnenberg gisteren.

De Coen & Sander Show is tussen 16 en 19 uur te horen op Radio 538. Radiomiljonair Edwin Evers is nog niet terug van vakantie. Hij wordt in de ochtenduren van 538 vervangen door Frank Dane.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen