Cath Luyten maakt derde seizoen Vlaamse BN’er-show

Geplaatst op Thu 10 Aug 2017 om 12:52

Cath Luyten gaat voor het Vlaamse tv-station Eén een derde seizoen van het BN’er-programma Buurman, wat doet u nu? maken. Opnieuw gaat de bekende Vlaamse presentatrice bekende Nederlanders interviewen. Dat heeft het station vandaag laten weten. Eén ruimt er wederom prime-time-zendtijd voor in. “Cath Luyten krijgt maar niet genoeg van onze noorderburen: in een nieuw seizoen van Buurman, wat doet u nu? gaat ze op visite bij enkele intrigerende, rasechte Nederlanders.

Dit seizoen gaat ze onder andere op bezoek bij Henny Vrienten. “En aangezien Tatjana Simic de legendarische uitspraak ‘Buurman, wat doet u nu?’ deed in de film Flodder, kan ook een bezoek aan de actrice niet ontbreken.”

In het eerste seizoen waren te gast: Prem Radhakishun, Willie Wartaal, Hans Klok, Frans Bauer, René van der Gijp en Peter Jan Rens.

Gordon, Wendy van Dijk, Jeroen Krabbé, Patty Brard, Jan Jaap van der Wal, Kim Feenstra en Freek de Jonge zaten in het tweede seizoen.

De derde serie van Buurman, wat doet u nu? is vanaf 25 september elke maandag om 21.25 uur te zien op Eén.

Foto: VRT
4 Reacties op “Cath Luyten maakt derde seizoen Vlaamse BN’er-show”


 1. tim

  Leuk programma!

 2. tsicsaR

  Belgen kunnen nog eens wat van ons leren
  zoals een volk zijn en EK s winnen

 3. Joost

  Erg leuk programma, hebben we vaak gezien!

 4. Sek

  ZIjn de eerste twee seizoenen nog ergens te vinden?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.